0 oy
92 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Merhaba. 10 haftalık gebeyim. Bugün sağ kasığımda ağrı ile uyandım. Uyandıktan 2 - 3  saat kadar sonra açık kırmızı renkte peçeteye bulaşır şekilde kanamam oldu. Doktora gittim doktor rahim içinde kanamalı alanı gördü, bebeğim hareketli ve kalp atışı var.  Progestan iğne oldum, hapına da başladım. Şu an kahverengi şekilde kanamam devam ediyor. Doktor yarını bekleyelim dedi. Benim gibi ağrılı kanaması olan oldu mu? Sonuç ne oldu. 

2 Cevap

0 oy
(336 puan)
Evet benimde kanamam olmuştu. Eğer kahverengiye dönerse rengi kanama bitmek üzere gibi düşüne bilirsin. Ama tekrar taze kırmızı kan rengi gelirse acil doktora gitmelisin
(5 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim. Ağrınız da var mıydı peki?
(336 puan)
Evet hafif bir kasık ağrımda vardı. Bol bol dinlenmek iyi gelir
(5 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan)
İki gün önce oldu bende 10 haftalığım, birden bire hiçbir şeyim yokken karnıma çok feci kramp girdi ama yerimden kalkamadim o derece sancılıydı yarım saat kadar sonra azaldı sonra kanama oldu ağrı kesildi kendiliğinden benim kanama kahveye yakındi tam kırmızı değildi hemen acile gittim seninki gibi bebek sağlam hareketli ama düşük tehlikem var kanama alanları var, ama benim o günden sonra kanamam bitti progestan kullanıyorum suanlik kanamam yok şükür sizinde geçer inşallah ama kırmızı kan tehlikeli kırmızı olursa yine beklemeyin gidin.
(5 puan)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hala kahverengi ve pıhtılaşma şeklinde devam ediyor. Allah ım hayırlısı ile kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin inşallah bebeklerimizi.

İlgili sorular

650,385 soru

3,424,825 cevap

4,257,060 yorum

183,796 üye

...