0 oy
95 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (37 puan)
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 2 haftadır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Kaç tane doktora gittim kaç defa kültür testi yapıldı. İlk önce Klebsiella bakterisi üredi. Suprax400 verdiler. İki gün sonra ağrılarım şiddetlendi. Desefin iğne verdiler. O da bir gün düzeltti durumumu. İkinci kültür testinde enterobacter cloacae çıktı. 

İshal,mide bulantısı eklendi ağrılarıma acillik oldum. Kadın doğum doktorum hastaneye yatırdı. Şimdi damardan meronem veriliyor. Yine ilk iki gün iyiydim ama şimdi yine başladı ağrılarım. Benim gibi dirençli bakteri nedeni ile idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Moralim çok bozuk çünkü sanki.hic geçmeyecek. Bebeğim de bu hafta kilo almamış enfeksiyon nedeni ile daha çok küçük. Ne yapacağımı şaşırdım.
Gebelik haftası 30+6

1 cevap

0 oy
(425 puan)
Benim de sürekli enfeksiyon şeker 29 . Haftamda iyice azittilar bend e yattım hastanede .desefin bana alerji yaptı az kalsın ölecektim . 3 gün hastanede yattım ama serumlarim sade şuydu doktor dirincin çok düşük antibiyotik kaldırmıyor dedi. Ben şuan 33 haftamdayim evdeyim bol bol su içiyorum kızımın pipetli suluguyla yatıp kalkiyorm bı boynuma takmadigim kaldı . Suyla son haftalarimi atlatırım 

İnşaallah .
(425 puan)
Ayy burun tıkanıklığı çok zor . Parol içiyor musun .rabbim yardımcın olsun valla atlatırsın inşallah ya gribinde uzun sürmez inşallah ama uzun sürmüş baya üçüncü gün iyi olmaya başlaman lazımdı . Bende de ishal geçmez gibi görünüyor . Hastaneye gidiyorum hastanelik oluyorum .
(37 puan)
Evet bugün içtim parol. Genelde benim bir hafta sürüyor grip. İnşallah geçer gider. Uyuyamıyorum geceleri. Corona testi yaptilar negatif çıktı. Ben antibiyotiklerden ishal olmustum patates soda iyi gelmişti. Bir de bol su.
(425 puan)
E bende antobiyotikten ishal oldum zaten .dünden beri soda içiyorum muz falan enfeksiyon olunca vücutta uyutmaz ben 10 gün uyumadım ne gece ne gündüz . .hastaneden bulaşmıştır tesadüf mü bende yatarken çıktığım gün bulaştı eşime de hamile değil ona da bulaştı
(37 puan)
Valla Allah sabir versin bize ne diyeyim.
(425 puan)
Amin canım . İnşallah iyi olursun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 434 göst.
0 oy
9 cevap 551 göst.
1 Ocak 2019 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Şefika (861 puan) sordu

649,463 soru

3,421,462 cevap

4,253,077 yorum

183,563 üye

...