0 oy
247 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (301 puan)
kapalı

Merhaba hanımlar sezaryen doğum sonrası 2.cocuğa ne zaman karar verdiniz. 

Not:Fotoğrafın benimle alakası yok komik geldiği için yükledim  :)

image


Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

–1 oy
(5,646 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Haha foto komedi:) . İkinci cocuga  kendini seven hayati seven bir insan isteyerek karar vermemez cesaret edemez. Yada  cok zengindir bir eli yagda bir eli baldadir cocugun bakimiyla bi dadi evin temizliginde uc bes kisi yemek yapiminda bir iki kisi kapiyi acmak icin bile ayri bir calisani falan vardir evde anca oyle kaşınir bosluktan canim sıkilio diye yapar:) yada kaza kursunu vurur mecbur kalir ikinci cocugu bakmaya . Yada ilk cocugu varla yok arasi biseydir emzir koy yerine uyusun ne sesi olsun ne sedasi. Ek gdayi löp löp yesin buyuyunce oturdugu yerden kalkmasin . Aglayip zirlamasin falan modunda kendi kendine buyuyen bir cocuk geni varsa anca bu kisi gider ikinci cicugu yapim der. Yoksa  kafadan kirik falan olmasi lazim bi kadinin kendi topuguna istekle sıkmaya calismasi icin:)  malesefki ben koca ay boyunca tek iliski tek seferlik kaza ile hamile kalmistim ikinciye. Bilsem kirk kat kilit vururdum kendime.bilsem tuplerimi baglatirdim ilk cckdan sonra. Vok sukur artik kisirim baglattim bir kaza daha olmadin diye aman deyim rabbim isteyene versin bir cocuktan fazlasi akilli insan isi degil. Yada kendi kendine eziyet etmeyi seven kadinlara gore daha cok eziyet cekmek icin birebir:)

(6,101 puan)
Hahahaha, ben de o zaman 3 aylık bebeğim var hamileyim napcamlara eksi bascam bundan sonra :))
(1,916 puan)
İkinci çocukla ilgili düşüncelerinize değil de, üslubunuza ve konuya yaklaşımınıza verilmiştir o eksi. Kendisiyle aynı fikirde olmayan insanlar için, "kafalara bak" küçümsemesi de cabası. Üslup ve saygı önemli...
(425 puan)
Ben yüzümde tebessümle okudum bana göre üslup gayet espirli bir dilde çok beğendim tşk ederim yüzümü güldürdün benim topuguma eşim sıktı valla hemde bir değil iki kez sıkmış valla siz beni guldurdunuz Allah'ta sizzi güldürsn :))
(6,101 puan)
@minikom Kafalara bak yazan benim ama eksi yiyen başkası, kaçırmışsın olayları :)))
Ayrıca kafalara bak lafımın da ardındayım, art arda sırf üremek için çocuk yapılmamalı tavşan değiliz biz. Bebeğin daha süt hakkı var doğru dürüst anne sütü bile alamadan ikinciyi yapmak ne. İlgiden sevgiden zaman ayırmadan bahsetmiyorum bile. İnanan biriyseniz, inancımıza göre de 30 aydır ideali. Bunun dışında çat pat üreyen kafaları anlayamam. Korunmak istememek bu. Çocuk büyütmeyi bilmemek ya da. Nereden bakarsan bak = cahillik.
(301 puan)
Casperiye mesajları şimdi okuma fırsatım oldu yeni gördüm. Yorumunuzu da keyifle gülerek okudum. :⁠-⁠)Eksiyi ben vermedim kim vermiş haberim yok onu göremiyoruz galiba.
-Reklam-
0 oy
(425 puan)
Sabah sabah beni güldürdün tşkler 
(301 puan)
Sabahların hep böyle neşeli olsun yüzündeki gülümsemenin sebebi olduysam ne mutlu bana:⁠-⁠)
(425 puan)
Amin canım cumlemizin bu aralar pozitif enerjiye ihtiyacımız var

0 oy
(1,194 puan)


Tamamen plansız bir şekilde 3 yaşında oğlum 24 haftalık hamileyim
0 oy
(334 puan)
Ay ben şuan 1.ye hamileyim doğduktan ne zaman sonra hemen olur diye düşünüyorum sizce ne zaman olur normal sezeryan belli değil 29+1 ♥️
(6,101 puan)
Doğur da öyle görüşelim hemen ne zaman olurmuş :)))
(425 puan)
:)))hahahah
0 oy
(760 puan)
Kızım 3 yaşına girmek üzere 37 haftalık hamileyim kardeş olsunlar dayanak olsunlar yaşları yakın olsun birbirlerini anlasınlar istiyorum ilk zamanlar bana zor olucak ama büyüyünce ikisinin birbirine olan yakınlıkları ve anlaşmaları daha kolay olur yaşları yakın olduğu için o günlerin hayaliyle uykusuz kaldığım günlere değer bence 
(425 puan)
eşimle abisi arasında 2 yaş var hiç anlasmiyorlar. Kendinden 13 yaş küçük kardeşini de aşırı seviyor aşırı düşkün . Valla bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor inşallah senin taktik işe yarar :)
(760 puan)
Benim ablamla aramda 9 yaş var hiç anlaşamıyoruz erkek kardeşimle 2 yaş var onunla çok iyiyiz bazen kişiden kişiye değişiyor sanırım :)
(425 puan)
Bende abimle yaslarimiz yakın olduğu için çok dayak yedim onu hatirliyorum :)) kızımda abisinden dayak yiyip duruyor ana kız kaderimiz aynı diyorum . Ama genelde erkek çocuk kızdan küçük olunca çok iyi anlasiyor çünkü kizlar ablalık yapıyor .erkeklerde abilikten çok kiskanclik ağır basıyor . :)
0 oy
(911 puan)
İlki 6 aylıkken  supriz oldu şimdi 8 aylığız karnımda abisi 14 aylık 
0 oy
Plnsiz ve istemiyerk  ilki şuanda 15 aylık dun iknciyi dogurdum ikiside sezryan bj arada

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 486 göst.
0 oy
3 cevap 235 göst.
7 Aralık 2023 Doğum kategorisinde Mom65 (17 puan) sordu
0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
5 cevap 314 göst.
17 Eylül 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde Elif098777 (25 puan) sordu

648,227 soru

3,416,723 cevap

4,247,321 yorum

183,227 üye

...