0 oy
115 göst.
Doğum kategorisinde (139 puan)
Selam anneler 38 haftalikta dün spinal ile doğum yaptım bu benim ikinci sezaryenim ilkine göre daha iyi geçti çok çabuk toparlandim ilki acil olarak sezaryen doğum yaptığım için doktor seçme ihtimalim yoktu ve çok kötü bir deneyim oldu benim için ve bu sefer de çok korkarak girdim ama hep sezeryanini önerdikleri bir doktorda yaptım kontrollerimi ve sezeryanimi da onda oldum iyi ki de olmuşum asla hiçbir acı dokunma sadece bebegi çıkarırken hissettim dokunduklarinı çekiştirme felan hiç yaşamadım. narkoz etkisi de tamamen geçince ağrım da azaldi yürüdüm sütüm sadece az az iniyor ve bebeğim doymuyor 
Gebelik haftası 38+1

2 Cevap

0 oy
(241 puan)
Hayırlı olsun canım. Aptamille destekle bebeğini. Bol bol emzir sütun gelir. Darısı bizim başımıza bende ikinci sezaryanımı olacağım. 
(139 puan)
boş boş bir saat emirdim doymayınca doktor mama takviyesi yap dedi verdim. inşallah sizinde çok güzel bir doğum geçirirsiniz doktor çok önemli bu konuda
(241 puan)
İnşallah çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin sizinkine de <3
-Reklam-
0 oy
(157 puan)
Gözün aydın canım. İnşallah benimde iyi geçer haftaya benimde sezeryanım. Bestlak damla almanı öneririm. Sütün inmesi için bide incir dut kurusu hoşafı iç. İnşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini. :)
(139 puan)
inşallah canım. güzel bur doğum hikayesi de senden gelir :)
(157 puan)
İnşallah 2. Olacak benim bu. İlki genel aneztezi oldu bunda spinal orda tedirginim sadece nasol Olacak diye hayırlısı bakalım:)

651,553 soru

3,429,459 cevap

4,262,030 yorum

184,152 üye

...