+1 oy
94 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)
19 haftalık ikiz erkek gebeliğim var. Ben henüz bebeklerin hareketlerini hissedemedim. Herkeste farklı olabilir elbette ama genel olarak ilk ne zaman nerede ve ne şekilde hissedilir. Bir de çok saçma olacak belki ama ikizlerde ikisinin hareketleri nasıl ayrılıyor. Yani tek bebek mi hareket ediyor yoksa ikisinin de hareketleri ayrı ayrı mı hissediliyor nasıl anlaşılıyor? İkiz bebek hareketleri ile ilgili bilgisi olan yazabilir mı acaba?

2 Cevap

+1 oy
(6,097 puan)
Hareketlerini bilmiyorum ama hem ikiz hem de erkek, gülümsetti :) Sağlıkla doğsunlar inşallah. Güzel evlatlar olsunlar. Dünyaya iyi yetiştirilmiş erkek çocukları lazım.
(75 puan)
Çok teşekkür ederim  Allah razı olsun. Sanırım bu en büyük duam; doğru insan olabilmeleri için doğru şekilde yetiştirebilmeyi. Rabbim nasip eder inşallah.
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Benim üçüncü gebeliğim 21 22. Haftada ancak net hissedebildim ondan önce belli belirsiz hareketleri vardı. Hangisinin hareket ettiğini tabiki de ayırt edemiyorum. 
(75 puan)
Kilo ve suları gayet iyi. Yan yana normal bir duruşları var hatta kafa kafaya vermişler dedi. Her hangi bir sorun görünmüyor. Haftaya detaylı ultrason a gireceğiz. İnşallah orda da bir sorunla karşılaşmayiz. Siz de hayırla ve sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah.
(4 puan)
Amin cümlemiz inşallah.ayrintiliya giremedim ben sıra yoktu. Doğum için sezeryan mi dedi doktor normal mi.
(75 puan)
Büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi ama konuşmak için de erken olduğunu söyledi. Senin nasıl olacak. Bana ikiz oldukları için ikili ve üçlü taramalar yapılmadı. Bu nedenle detaylı ultrason mutlaka yaptır dedi. Yaşadığım şehirde ve çevre illerde sıra bulamadigim için İstanbul dan randevu buldum. Hamileligin nasıl geçiyor.
(4 puan)
Bana sıkıntılı bir durum olmazsa pozisyonlarında normal doğum yaptiracam dedi.tarama yaptırmadım ayrıntılı da bulamadım özelde de yok devlette de. Gebelik şekeri çıktı tansiyon baygınlık zor geciyor yani seninki nasıl geçiyor.
(75 puan)
Benim enfeksiyon oluşmuş antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu an için bir sknti yok. İnşallah detaylı da da bir sorun çıkmak. Ara ara kasık ağrılarım oluyor ama bunun dışında iyiyim sanırım. Umarım sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.

İlgili bir soru bulunamadı

652,694 soru

3,434,025 cevap

4,267,258 yorum

184,456 üye

...