0 oy
106 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,331 puan)
Kızlar sabahtan beri sırtımdan belime,belimden kalçama vuran değişik bir ağrım var hiç böyle olmamıştım şimdiye kadar en son 5 haftada hamileliği yeni öğrendiğimde oluyordu ama sırt ağrısı sadece kalça ağrısı hiç görmedim,tehlikeli bişe midir yaşayan var mı? Bide akıntım çoğaldı sürekli çamaşır ıslatacak kadar sürekli akıntım var kanama olacak diye korkuyorum bir ayağım lavaboda,bu haftada normal mi ?
Gebelik haftası 12+6

2 Cevap

0 oy
(2,095 puan)
Kuzum valla benim oluyordu, sence normaldir de diyemiyorum, kanama lekelenme yoksa bence takip et.
(1,331 puan)
Ya vallahi akıntı o kadar çoğaldı ki bugün canım kanama mı oldu diye korkup sürekli takip halindayim,14 haftada özele gidecektim kontrole cinsiyet öğrenmek için inşallah kötü bişe yoktur.
-Reklam-
0 oy
(46 puan)
Ilk gebelikte  bulantı  ağrı aşerme  mide eksimesi bütün belirtiler vardı ama bu gebelikte  hiç bir belirti yok hamile gibi hisedmiyorum kendimi bende bu haftalarda ta 14 haftaligima  kadar bel ağrısı kalça  agrisi  var  sanırsam bebeğimiz  büyüdüğü  için  ağırlık  merkezimiz değiştiği  için ağrıyor  sanki kemik batıyormuş  gibi   normal diye düşünüyorum  çok şidetli  ağrı olmadığı  sürece  kan gelmese bir sıkıntı  yoktur
(1,331 puan)
Vallahi bilmiyorum ki canım ilk kez böyle oldum yürürken kramp giriyor kalçama, belim zaten ayakta durmaya gelmiyor kopuyor sanki umarım kötü bişe yoktur büyüdüğü içindir.
(46 puan)
yeniden gösterildi
Benimde öyle  aynı  dediginiz  gibi ağrıyor   normal   bence ağırlıktan dolayı  uzandığım  zaman geçiyor  biraz

İlgili bir soru bulunamadı

652,062 soru

3,431,456 cevap

4,264,240 yorum

184,295 üye

...