0 oy
72 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (241 puan)
Merhaba kızlar bugün 25 haftalık olduk bir anda kasık ağrım başladı sol tarafımda ağrı aynı düzeyde ilerliyor sebebi nedir başına gelen var mı ? 
Gebelik haftası 25

3 Cevap

0 oy
(241 puan)
Karnımın sol yan taraflarında da ağrı var 
-Reklam-
0 oy
(2,095 puan)
Bende yarın tam 25+0 oluyorum. Aynı durum bende de var, karnımın yanı acıyor, karnıma sanki kramp girmiş gibi, kasık ağrım var, kasıklarım da baskı hissi var, kontrolüm bu hafta sonu.
(241 puan)
Benim 3 gün önceydi kasılmalarım vardı onun için ilaç kullanmaya başladım ama bugün ansızın başladı umarım bir sorun yoktur bizlerde
(2,095 puan)
Yalancı savcılarımız başlayabilirmiş onlardan birisi de olabilir mi acaba?
Kasılma dediğiniz nasıl oluyor? Ben 10lu haftalardan itibaren magnezyum kullanıyorum sanırım kasılma yaşamıyorum.
(241 puan)
Bir bilgim yok olabilir, bebek büyüdüğü için de olur diyor bazı kaynaklar bilemedim. Kasılma aniden giren kasık ağrısı yürümekte biraz zorlayan birşey ama çok kısa süren birşey 2 3 dakika kadar sonra hemen geçiyor. Magnezyum eksikliğiniz olduğu için mi bu kadar erken başladınız acaba ? Ben kasılmam geçen hafta başladı 3 gün önce magnezyum almaya başladım.
(2,095 puan)
Bebek artık büyüyor, rahim içerisi oldukça daralmaya başladı. Kasılma çok fazla yaşamıyorum çok erkenden magnezyuma başladığım için, sadece kasık da baskı yaşıyorum, belki bu bir idrar enfeksiyonu kaynaklı bir durum da olabilir. Ben 10lu haftalar da bacaklarım çok ağrıyor demiştim, sende erken başlamış ama önemli değil ilaç verelim dedi, çok uzun süredir kullanıyorum, ondan sanırım kramp konusunda rahatım ama baskı ağrı bende de var, mantar veya idrar enfeksiyonu dan şüpheleniyorum.
0 oy
(24 puan)
Canım benimde ilk gebeligimde 26 haftalıkken aniden kassiklarima bir ağrı geliyordu 2 3 dk sonra geçiyordu doktor yatış verdi beni korkutular  bugün yada yarın doğum başlar diye ben aynı gün içinde imza atıp çıktım hala devam etti 37 +3 de doğum yaptım 

İlgili bir soru bulunamadı

651,773 soru

3,430,300 cevap

4,262,948 yorum

184,217 üye

...