0 oy
100 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (265 puan)

Ovulasyon testi yaptim üsttekini dün yaptım alttakini de bugün aynı saatte yaptım. Polikistik over var bende. Bir çocuğum var ikincisi 3 senedir istiyoruz olmuyor.  Yumurtlama belirtileri olduğu için son iki günü değerlendirdim. Şu an bu testler çatlama olduğunu mu gösteriyor. Kullananlar bilgi verebilir mi? 

image

2 Cevap

0 oy
(513 puan)
Evet yumurtlama günü dünü bugünü hatta yarını da değerlendirin çünkü sperm 4 5 gün canlı kalıyor ve döllenme olabiliyor.  ben de bu şekilde hamile kaldım 17 haftalık hamileyim şuan. Allah gönlüne göre versin. 
(513 puan)
Anladım cnm hayırlısı olsun senin için inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın
(265 puan)
Amin canım çok sağ ol İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini ❤️
(28 puan)
Yaaa bnm bgn yumurtlama günüm eşim yok 2 gun catlama olursa catlama gnu de degerlendirip hamile kalır mıyım
(265 puan)
Olabilir  tabii ki de ben oğluma hamile kaldığımda çatlama günümde sehir dışındaydım adetime bir hafta kala eşimle yan yana geldik. O ay hamile kaldım hatta bu yüzden adetim 2 gün geçmesine rağmen Beta hcgm 23 tuv doktorlar bile bir an şüphelendiler  sağlıksız gebelik diye düşündüler ama sonra düzenli arttı geç döllenme olmuş yani adetime 4-5 gün kala falan hamile kalmışım
(513 puan)
Ben yumurtlama gününden 1 gün sonra birliktelikle hamile kaldım neden olmasın olabilir tabii.. hatta yumurtlama günlerinde hamile kalinirsa cinsiyet erkek olur derler ( hurafe mi bilemem :)) ama benim erkek cinsiyeti geçen hafta öğrendim.  Hayırlısı olsun hepimiz için.
-Reklam-
0 oy
(386 puan)
Nerden alınıyor testler canm bende bu ay kullanmayı düşünuyorum 
(265 puan)
Ben trendyoldan aldim canim toplu olarak

655,735 soru

3,445,531 cevap

4,280,227 yorum

185,267 üye

...