0 oy
121 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
15 hafta 5 gunluk gebeyim. 9. Haftadan beri hep dişlerim kaniyor fırçalarken. Normal mi ?? Geçmesi için ne onerirsniz

5 Cevap

+1 oy
(2,093 puan)
Normal kuzum, baya normal hatta. Hamilelik de diş tedavisinin alınması gerekiyor, bir çok dişini kaybeden hamile varmış öyle duydum, siz en iyisi bir diş kontrolünden geçin, eğer ağrı var ise karanfil koymanızı tavsiye ediyorum, bana bi tek karanfil ve parol iyi geldi, bir de fırçalamayı ihmal etmeyin, bir gece fırçalamadım mı sabah ağrıyla uyanıyorum.
(90 puan)
Hamileyken diş hekimine giderken ne yapabilirler ki çekim dolgu falan olmuyor diye biliyorum biraz bilgilendirebilir misiniz ?
(2,093 puan)
Diş çekimi yapılabiliyor hamilelikte, 23. Haftamda kadın doğum doktorum diş çekimine onay vermişti, ağrılarım dindiği için kendim istemedim çektirmek. Doktorunuz diş hekimi gerekli görürse diş çekimi için onay isteyip çekimi yapabilir. Diş etleri için gebelikte kullanılacak bakım yada bitkisel ilaç önerilerinde bulabilir. Yatıştırıcı kremler varmış diş eti için verebilir mi bilmiyorum.
(90 puan)
Tamam teşekkür ederim
(98 puan)
Her gün sut yoğurt kefir ne varsa bol bol içiyorum, 3lu köprü disim var kanayan o aslında. O açıldıkça enfeksiyon vs olmasindan korkuyorum acikcasi
(90 puan)
Hmm sıkıntı olmaz inşallah selametle gelir bebişiniz
-Reklam-
+1 oy
(296 puan)
Kanama varsa diş eti çekilmesi olabilir buna bağlı diş kaybı yaşanabilir. Tartara bağlı da olabilir. En iyisi diş hekimine gidip önlemini almak. 
(98 puan)
3lu koprum var disimde onun olduğu yer kanıyor. Dış taşı yok gebelikten önce temizletmistim ve ztn devamlı fircaliyorum dış ipi kullanıyorum. Enfeksiyon kapar diye korkuyorum dedigim dis
(296 puan)
Normalde reçeteyle verilen gargara önler enfeksiyonu ama hamilelikte kullanır mı onu doktora sormak ona göre kullanmak lazım. Ben sabah tuzlu suyla akşam karbonatlı suyla gargara yapıyorum. Allah şifa versin.
+1 oy
(331 puan)
Aktardan karanfil yağı alıp kulak çöpüne damlatın dış etlerinize sürün rahatlatıyor 
+1 oy
(130 puan)
Kanaması çok normal hormonlardan oluyor. Paradontax diş eti için diş macunu ile yumuşak diş fırçası kullanın. Ağız gargarası nı günde 3 sefer kullanın, her yemekten sonra mutlaka dişlerinizi fırçalayın. Ben öyle kurtuldum bu durumdan.

Geçmiş olsun
(98 puan)
Tesekkur ederm agız gargarasi hangi markanın ?
(130 puan)
Andorex
+1 oy
(472 puan)
İki üç dış karanfil döv toz haline getir bir yemek kaşığı zeytin yağı birde bir yemek kaşığı sirke köy onu her agiridiginda gizina çalkala bekle iyi gelir
(98 puan)
Teşekkür ederm deneyeyim
(472 puan)
O ağrıyan dişin üstüne koy benim ablama ozledeki kadın doğum doktoru önermişti iyide geliyordu gercekten

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.

651,493 soru

3,429,277 cevap

4,261,784 yorum

184,135 üye

...