0 oy
131 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (95 puan)
Hayırlı günler. 20 Aralık'ta regl oldum.6 gün sürdü. 5 ocakta yumurtlama döneminde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Ve arada hala geliyor iç çamaşırına bulaşmıyor sadece lavaboya gittikten sonra bazen geliyor. Kasık ve arada göğüs ağrım oluyor. Enfeksiyondan şüphelenip doktora gittim ama enfeksiyon olmadığını söyledi. Şuan adetime 9 gün var HCG testi  2 çıktı. Pcos olduğumu söyledi. herhangi bir hormonda problem yok her ay günü gününe adet olurum. Pcos ne demek oluyor? Yumurta çatlamıyor mu demek oluyor

2 Cevap

0 oy
(12 puan)
Bir neviyi evet canım yumurtlama problemi yumurta çatlama problemi oluyor ben de pkosum biraz zorlu bir süreç hamileliği zorlaştırıyor ama aşılmayacak bir sorun değil yemeğe içmeye dikkat etmek gerekiyor yumurta kalitesi için ovulasyonla takip et yumurtlamayı ve çatlamayı bulabilirsin 
(95 puan)
4 ay takip ettim ve hepsinde çatlama oluyordu 16-17 gibi. Şuan çocuk düşünmüyorum 6 aylık kızım var canım bundan önce normal yolla ikiz düşüğüm oldu kızım aşılama ile oldu. Ama şuana kadar gittiğim hiçbir doktor pcos olduğumu söylemedi. Eski kan sonuçlarına baktı doktor ve hiçbir hormonda problem yok dedi tam istediğimiz gibi değerler dedi.
(95 puan)
Daha önce yumurtlama döneminde birkaç kez doktora gittiğimde 2-3 tane büyümüş yumurtam olduğunu da söylemişlerdi. Büyüyen yumurta nasıl çatlamıyor ki .
-Reklam-
0 oy
(2,077 puan)
Pcos nedir ne değildir hiçbir fikrim yok fakat adetinize 9 gün varken beta değeriniz elbette 2 negatif çıkar, önemli olan adetten sonrakidir. Ben mide ağrısı şüphesi ile gittim adetime 10 gün vardı, sonucum 1.25di, hamile değilsin dediler. Adet günümde test yaptım, 5 haftalık hamileymişim. Adet olmazsanız eğer sakın ilaç kullanmayın, tekrar edin testinizi pcoslu olup hamile kalan bireyler de var.
(95 puan)
İlk defa böyle lekelenme gördüm adetten sonra ben pcos dediklerine yormuştum.
(2,077 puan)
Adetten sonra ilişki olduysa eğer biriken kan tekrar akmış da olabilir, hareketlenme olduğu için, belki de pcos ile alakalıdır, siz tekrar pcos için başlık açın isterseniz, belki yaşayan vardır.
(95 puan)
Bittikten 3 gün sonra oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
12 cevap 294 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.

649,424 soru

3,421,295 cevap

4,252,952 yorum

183,548 üye

...