0 oy
76 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
Merheba. Ben Almanyaya yeni geldim. Şuan 6 haftalık tahmini hamileyim. Evde test yapdım pozitiv çıktı ama tam. Olarak ne olduğunu bilmiyorum. Sağlıklı gebelikmi değilmi. Doktora gidince nasıl bir süreç bekliyor beni? Betaya falan bakıyorlarmı?
Gebelik haftası 5+6

1 cevap

0 oy
(73 puan)
Bn almanyadayim öncelikle hayirli olsun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim 

Bnde 20 haftaliktim geldigimde sigorta kartiniz gelmeden bakmiyorlar bende öyle olmustu yada sigortadan sigorta kartiniz gelene Kadar gecici sigorta evragi isteyin onunla birlikte bu kadin doguma görünün Onlar  size gereken tahlilleri ve kullanmaiz gereken ilaclari yazacaklar birde Mutterpass verecekler her gittiginizde Mutterpassinizi götürün kontrollerinizi icine yaziyorlar randevulerinizi yaziyorlar 
(31 puan)
Siğorta kartım hazırlanıyo şuan. O yüzden geçici vermediler. Çocuklara verdiler aşı için bana beklememi söylediler. Bende acil bir şey olmasından korkuyorum. Önceki hamileliklerime göre ağrım çok oluyor.
(73 puan)
Sigortadan talep edin hamileyim doktora gitmem gerek deyin bi kagit verecekler 1 aylik kartinizda zaten o zamana kadar gelir
(31 puan)
Doktorda arıyorum aslında bir tarafdan. Terminleri çok geç veriyorlar. Bazıları yenileri kabul etmiyo üye sınırım dolu diyo.
-Reklam-

İlgili sorular

648,292 soru

3,417,140 cevap

4,247,876 yorum

183,258 üye

...