0 oy
96 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (58 puan)
Merhaba herkese

11+4 ikiz gebeliğim var. 78 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum. Kilo verdiğim için moralim çok bozuluyor. Mide bulantılarım hafifledi ama iştahım yok. Çok korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye. Ne zaman kilo alırım ya da bu normal mi? Doktorum hiç sorun etme kilo vermen şuan için iyi ditip duruyo ama bunu kendime anlatamıyorum
Gebelik haftası 11-4

3 Cevap

0 oy
(62 puan)
Canım endişelenme bende hamile kaldığım da 62 kiloydum şuan 55 olmuşum ve 22haftalik hamileyim korkmana gerek yok tatlı ye iştahını kendin açmalisin:))
(58 puan)
Sürekli bunu düşünmekten mahvoldum. Düşünmekte iştahımı kapatıyo. Herkes yok yemiyosun yok karnın büyümüyo bebekler gelişmicek diyip duruyo. Allaha şükür hiç bir sorun yok bebeklerde. İçimi çok rahatlattınız tşk ederim gerçekten. Sanki kilo veren tek benmişim gibi hissediyorum.
(62 puan)
Yok canım yüce rabbim bozmadan hiç bir şey olmaz gününü ferah tut bol bol meyve tuketmeni önerim özelikle elma bebekleri daha da güzelleştiriyor ben ilk gebelik te sabah aç karnına yiyordum kızım maşallah çok güzel bir bebek oldu:D
(58 puan)
Deneyeyim bunu çok tşk ederim cevabınız için.
-Reklam-
0 oy
(2,095 puan)
Önemli olan bebeğinin sağlıklı ve kilosunun haftasına göre uyumlu olması. Sen kilo ver bu senin bebeğini etkilemez, sen kilo verirsin ama bebeğine kuruyemii muz soda kefir yeşillik yediriyorsundur bunlar bebeğine kilo aldırır ve güzelim daha haftan 11, bebek senden beslenmiyor ki şuan, eşik oluşacak, bebeğin senden beslenmediği dönem de senin bütün vitamini mineralini kandan alacak, sen güçsüz düşme yeter. 13 14 gibi yavaş yavaş beslenmeye başlarsın iştahın açılır.
(58 puan)
Bebeklerimin kilosu ve her şeyi Allaha şükür normal. Söylediklerinizi yiyebiliyorum allahtan onlarda sıkıntı yok. Sadece kilo vermek moralimi bozuyo. Çok tşk ederim cevabınız için moral oldu.
(2,095 puan)
O zaman sizin kilo vermeniz hiçbir şeye etki etmez siz yemeseniz dahi bebeğiniz sizin kanınızı emer, bu yüzden siz gönlünüzü ferah tutun. 13 14 haftalar da iştahınız iyice açılır. Bende gebeliğimin ilk ayı 2 kilo verdim, sonra tekrar aldım. Gebelik şekerim çıktı benim 2 haftadır aynı kilodayım, hatta 1 kilo verdim ama bebeğimin kilosu yerinde, şimdi diyetisyene de gideceğim, şekeri ve kilomu korumak için, doktor kendisi söyledi, tehlikeli olsa asla bana diyetisyen önermezlerdi canınızı sıkmayın, stres bebeğe daha zararlı.
(58 puan)
Doğru söylüyosunuz çok geçmiş olsun size de çok tşkler yorumumuz için. Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inş.
(2,095 puan)
Sağlıkla gelsin bebişleriniz, annesine şifa olsunlarz şifalı doğsunlar <3
0 oy
(5,704 puan)

E az degilsin ki zaten kilolusun baya bi. Bi zahmet ver . Hatta  zil takip göbek falan at kilo verdigin icin sevin niye uzuluyosunki patates cuvalina donusmek

Hos bise degil zaten. Kaldiki zaten fazla fazla fazlasin boyun 180 falan degilse eger:) gorende sanacak uflesen ucacak kadarsin. 67 kiloyla digum yaptimda karalar bagladim buladar sismanlamis halimle kendime acidim:)

(58 puan)
Ay çok güldüm yorumunuza. Allahta sizi güldürsün. doktorum da kilolusun ver azcık bişey olmaz. Sonra zaten alcaksın diyo. Etrafımdakiler susmuyo. Herkes bişey diyo. Tşkler güzel yorumunuz için

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
17 Şubat Hamilelikte Beslenme kategorisinde Merveee37 (14 puan) sordu
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.

651,833 soru

3,430,520 cevap

4,263,137 yorum

184,232 üye

...