0 oy
116 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (690 puan)

:(Kızlar şuan reglö ovulasyon testini bu ay değerlendirmek istiyorum nasıl yapmam şazım çift çizgi çıksa ne yapacam tek çizgi çıksa ne yapacam bana lütfen bilgi verirmisiniz???

Gebelik haftası 0

4 Cevap

+1 oy
(4,557 puan)
Regl bittikten sonra günaşırı yani bir gün bekleyip bir gün birlikte olun, bu şekilde şansınız daha yüksek olacaktır. Bazı  kadınlarda yumurtlama adet bitiminden hemen sonra olabiliyor, bu yüzden mümkün olduğunca birlikte olmaya erken başlayın. Testle ilgili bilgi yukarıda verilmiş, aynısını yazmama gerek yok. Gönlünüzce olsun inşallah güzel haberlerinizi de alırız. 
(690 puan)
Teşekürler
-Reklam-
0 oy
(24 puan)
Regl bittikten 1 hafta sonra sabah ilk idrarınızla testi yapın. Ama hergün aynı saatler de yapmaya özen gösterin. Yumurtlama olmadığı zamanlar test tek çizgi gösterir. Yumurtlama olduğu zaman test çift çizgi gösterir iki çizgide aynı renkte olur genelde. Ertesi gün testteki çift çizgi T olan silikleşmeye başlarsa pik olmuş yani yumurta çatlamış olur ve o gün ve diğer günü ilişki olursa hamile kalma olasılığı çok yüksektir.
(690 puan)
İki çizgi tam koyu olduktan ertesi gün eğer çizginin biri silikleşmişse ilişki olacak doğru mu
(24 puan)
Evet ozaman yumurta çatlamış oluyor
(690 puan)
Hadi hayırlısı  çook sağolun
0 oy
(690 puan)

Kızlar yapan yok mu hiç :'(

0 oy
(359 puan)
Canm adet döngün bittikten sonraki günlerde kullanıyorsun hergün aynı saatlerde olmasına dikkat et en koyu çift çizgi yumurtlama günlerin o günlerde birlikte olmalısınız, çift çizgi gördüğün günden başla tek çizgiye dönene kadar üç gün felan sürer bi gün ilişki bi gün boş sonra yine ilişki şeklinde çizgi teke düşüncede testi yapmayı bırakabilirsin adet döngün düzenliyse yumurtlama döngünde düzenli demektir bir ay kullanman yeterli yani kaçıncı gün koyu çift çizgi var ise yumurtlama günün o gün demektir, daha sonraki aylar içinde aynı adetten sonraki tahmini 10. Günde başlarsın ilişkiye ona göre devam edersin. 
(690 puan)
Çok sağol bir ayda mı yapmam lazım yoksa birkaç aynı yapmam lazım bu şekilde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.

649,263 soru

3,420,573 cevap

4,252,176 yorum

183,502 üye

...