0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (218 puan)

image

kızlar makat tarfından kan geldı bugun ve boyle kucuk bsy geldı 

Gebelik haftası 25+2

3 Cevap

+1 oy
(24 puan)
şikayetin varsa ihmal etme ben uzman değilim ama korkulacak bir şey olmayabilir.Ben de zorlandığımda geliyor kabızlık çok olduğu için gebelik döneminde damarlar hassas oluyormuş ve kanama olabiliyormuş bende daha çok gelmişti korktum.Ayrıca gebelikte hemoroid oluşumu da artabiliyormuş. bende başka şikâyet olmadığı için üstüne düşmedim yine de doktorunla paylaş.
(218 puan)
ya teskkr edrm cnm sagol
-Reklam-
+1 oy
(309 puan)
Nur topu gibi bir basur sorunuz var allah yardım etsin. Ben cektim cekiyorumda. Kabiz olunca vs çok kanıyor bu kan dedigin hicbir sey.
(218 puan)
ya bebegı bır sorn olmz dmı
(309 puan)
Yok canım bebekle alakası yok. Ben ilk gördügümde korkudan doktora koşmuştum ben makattan geldigini anlayamamistim kanın :)
(218 puan)
anldm cnm tesekkur ederm ❤️❤️
0 oy
(406 puan)
Ben hamileliğinin ilk haftalarında aşırı kabızlık çekerdim haftada 1 kere çıkardım o da afedersin nasıl çıkardım duvarları yumruklardim artık ve hep kanardı bu ne ki yani damla damla akar gelirdi ben rahattım çünkü babamsa da var basur bende ileri derece değil bekarken de kabız olduğumda bazen kanardı ama çok sert gelip zorladığı için kanar bazılarında meme derler yara şeklinde dışarıya çıkar benim babam li öyle ve daha beteri Allaha çok şükür bende öyle bir sey yok sadece kabız olduğumda o da sert olup zorladığı için ama yine de bir doktora görün canım için rahat etsin geçmiş olsun 
(218 puan)
tesekkur edrm cnm bndede kabız oldm ond bu sekl oldu bebege bır sasrı olurmu acaba
(406 puan)
Yok bir zararı olmaz sadece hamilelikte kabız olunduğu zaman annem anneannem bana derdi ki fazla ıkınma hani ıkınma zorlama hamileliğin başlarında zararlı derlerdi ama ben nasıl ıkınırdım doğursam öyle kuvvetli ikinamazdim herhalde sizin haftanız da büyükmüş ben su an 16+2 yim ama 12. Haftaya kadar hep kabizdim yani sürekli doktor duphalac vermişti onu içerdim arada bir her zaman içmezdim zararlı olmasın diye o da çok gaz yapardı içmezdim ama kabız olmamaya çalışın yine de doktorunuza danışın size kabızlık için duphalac verebilir o bende ise yaramıştı

İlgili sorular

651,658 soru

3,429,907 cevap

4,262,529 yorum

184,182 üye

...