0 oy
87 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Selam. Belki kiminsə başına gəlmiş olar. son adet tarixinə görə 6 həftə 5 günlük hamiləykən kan tahlilim 22125 çıxdı. Doktorum dedi ki bu deyerler haftasına görə baya yüksekdi. Uzm də baktı ikiz gebelik deyildi. Tək embrion idi. Dediki həftəsinə görə qan deyerleri belə çok çıxması normal deyil. Sizce de 6 hafta 5 gün için bu deyerler çok mu yüksək? Şuan 22 haftadayız. Riskli gebelikdi. Soruşmaq istəyirəm ki, qan deyerlerinin belə yüksək çıxmasına səbəb ola bilər ki, döllenme son adet tarixinden önceki vaxtda gitmiş olsun? Amma bebek ilk vaxtlarda son adət tarihine görə 10 günü kadar geridən gedirdi, sonra adet tarihiyle uygun geldi çok şükür.

Döllenme gitse de sonra adet görən gebeliklerde bebek haftası nasıl hesablanıb? Yani ola bilir mi ki önceki aydan gebelik tutmuş olsun amma bebeyin haftası son adet tarihi ilə uygun gelsin?
Gebelik haftası 22

1 cevap

0 oy
(666 puan)
Son adet tarihin neyse bebeğin haftası odur. Neden okadar yüksek gelmiş hiç bir fikrim yok. Senin gibi biri daha yazmıştı bugün onunkide baya yüksekti. İn saa ALLAH bir problem yoktur. Şuan en son ne zaman kontrole gittin ve herşey normal mi?
(6 puan)
Aslında çok riskli bir gebelik. Ancak yatakdayım. 10 gün önce Servikal dikiş yapıldı. Hemotom olduğu için sürekli progestron hapları iğneleri şamları kullanmaktayım
-Reklam-

651,770 soru

3,430,285 cevap

4,262,922 yorum

184,215 üye

...