+2 oy
866 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (44 puan)
kapalı
Aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapacağım refakatçi bulamadım arkadaş bildiklerim menfaati insanlar güya işleri varmış eşimi de almıyorlar ne yapacağım bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

23 Cevap

0 oy
(100 puan)
düzenledi
Canım bende geçen sene orda doğum yaptım. Annem babam kardeşim eşim gece yarısına kadar benimlelerdi. Kimse gelip kontrol etmiyor sadece 1 kişi kalsın deyip gidiyorlar. Düşün ilk başta benimde kimsem yoktu annemler doğum bitince geldiler ve doğumhane boş olunca eşimi doğumhane bile aldılar odaya çıkana kadar yanımdaydı. Şuan durumlar nasıl bilmiyorum ama odaların geneli boş oluyor ve tek kişilik oluyor olmazsa özel oda tutabilirsin fiyatı çok makul oluyor zaten.
-Reklam-
0 oy
(164 puan)
Orda olsaydım gelirdim ben, Rabbim yardımcın olsun aslında arada perde olduğu için izin vermeleri lazım istersen doktora durumunu anlat sana anlayışlı olurlar diye düşünüyorum 
0 oy
(24 puan)
Durumu anormallestirirsen daha çok üzülürsün. Kimseye ihtiyacin yok. Ha olsa daha iyi olur elbette ama yoksa da yapacak bisey yok. O kadar ay bebegi karninda taşıdın her türlü sıkıntısını cektin, simdi mi kendini güçsüz görüyorsun. Kadinlar olarak çok güçlüyüz ve her sıkıntının ustesinden geliriz. Kimseye de ihtiyacimiz yok.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
10 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Premsess (5 puan) sordu
0 oy
0 cevap 119 göst.

652,268 soru

3,432,309 cevap

4,265,188 yorum

184,355 üye

...