0 oy
210 göst.
Doğum kategorisinde (4 puan)

Merhaba kızlar 33+2 ilk gebeliğim, gebelik öncesi cinsel ilişki sırasında kendimi çok sıkıp kasıyordum, yani zor bir ilişki oluyordu. Normal doğum düşünüyorum ama acaba ilişkide olduğu gibi kendimi sıkıp kasarmıyım, yani normal doğuma engel bir durum mu bu? 

Gebelik haftası 33+2

2 Cevap

0 oy
(44 puan)
Peki gebelikte ilişkide sıkmadın mı? 
(4 puan)
O zamanda sıkmıştım, zorlanmıştım ama gebelik oluştu yani
(44 puan)
Anladım canım şuan hamileyken ilişkide daha mı rahatsın gebelik öncesi sıkıyordum demişsin. Bak senin için kardeşimin ne yaşadığını yazdım.
(4 puan)
Gebelik olunca bebeğe herhangi bir zarar vermemek adına cinsel birliktelik hiç olmadı.
-Reklam-
0 oy
(44 puan)
Sen kendini daha iyi bilirsin canım rahat ve gevşek olursan kendini sıkmazsan daha iyi olur. Ama Allah ın yarattığı her organ doğal bir şekilde görevini yapıyor rahim de öyle ve bu olay inan çok kolay. Dr Ayşe Duman youtoube da doğum videoları var izlemeni tavsiye ederim. Kendim 2 doğum yaptım. Kız kardeşim 3 doğum yaptı. En küçük kardeşim kendini sıkmış Dr a muayene etmesine izin vermeyip çocuk doğacakken Kendini sezeryana aldırdı. Sezeryan da sonra tam 5 kere vajinal muayene ettiler çok pişman. Bebek doğacaktı diyor. Allah a güven adı üstünde normal doğum
(4 puan)
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, dediğin YouTube videoları izleyeceğim. Umarım kolay bir şekilde normal doğum olur.
(44 puan)
Rica ederim canım amin çok güzel olacak bence.   Gebelikte ilişkiyi Dr un mu yasakladı? Çünkü zararlı değil faydalı bişey. Yok drun riskli gebelik ilişki yasak falan dediyse o ayrı. Ayşe duman ı her açıdan takip etmen çok bilgilendirir. Herşey gönlünce olsun
(4 puan)
Hayır doktorum öyle bir yasak koymadı, biz kendimiz bebeğe bir zarar vermemek adına çekindiğimiz için birliktelik hiç olmadı. Aminn tekrardan çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
0 oy
2 cevap 433 göst.
6 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Belinayy (61 puan) sordu
0 oy
2 cevap 136 göst.

648,275 soru

3,417,051 cevap

4,247,818 yorum

183,253 üye

...