0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
10 haftalık hamileyim. Hapşururken burnumu tutma gibi bir refleksim var. Biraz önce de hapşururken burnumu tuttum ve karnıma sancı girdi şimdi de kanamam var. Bebeğim zarar görmüş olabilir mi? Hemen cevaplarsanız sevinirim. Öksürdüğünde hapşurduğunda ya da kusarken zorlanmalardan sonra böyle birşey yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 10

3 Cevap

0 oy
(674 puan)
Benim bi keresinde öyle oldu. Düz sırt üstü yatarken hapşurdum karnım acayip acımıştı ama kanama olmadı. Dr a sormuştum gülmüştü o kadardan bişey olmaz diye. Ama sizin kanamanız varsa dr a gidin. 
(8 puan)
Teşekkür ederim. Sağolun bilginiz için
(8 puan)
Teşekkür ederim. Eğer biraz daha devam ederse durmazsa gidicem hemen doktora
(164 puan)
Bence beklemeyin çünkü hiçbir kanama normal değildir erkenden gidin ki çözülecek birşey şe müdahale ederler
-Reklam-
0 oy
(236 puan)

Ben ileri derece  alerji hastasiyim  gunde yuzlerce kez cok siddetli hapsuruyorum sırtım agriyor hapsurmaktan. Doktoruma bende aynisini sormuştum ama hapşırmanin düşüğe sebep olduguna dair bi kanıt yok demişti. Senin kanaman varsa hemen gitmelisin doktora hatta hemen acile git.

Bide  hapsururken burnunu tutmak derken burnunu mu kapatiyosun? Eğer öyleyse bu çok tehlikeli bir durum. bu yüzd3n beynine zarar verirsin Allah Korusun felce ölüme kadar yolu var. Bu zamana kadar olmamamsi bundan sonra olmiycagi anlamina gelmiyor.
(8 puan)
Ben bunun yüzünden kuşak ameliyatı bile oldum. Kulak zarım patlamıştı. Evet burnumu kapatarak hapşuruyorum maalesef. Bunu bir türlü yenemedim. Dediğim gibi kulak zarı patlamasından dolayı bile ameliyat oldum yine bırakamadım bu refleksi. Bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum. Umarım birşey olmamıştır. Cevabınız için teşekkür ederim. .
(236 puan)
Bunu kesinlikle birakmalisin canim cok tehlikeli. İlk cocugun mu bilmiyorum ama cocuklarimiz olduktan sonra  kendimize  cok daha iyi bakmaliyiz onlarin bize ihtiyaci var. Kotu bi durum yaşamani istemem. İnsanlar ne alışkanlıkları birakiyolar. Sende yapabilirsin. Anneler herşeyin üstesinden gelirler.❤️
0 oy
(43 puan)
Kanamanız hapşürmeden olmamıştır. Ayağınızı kaldırıp istirahat edin, ilişkiden sakının, farketmeden ağır kaldırmış olabilirsiniz. Ben ikinci hamileliğimde iki yaşındaki oğlumu alışkanlıktan hep kaldırıyordum kanama gelmişti, iki hafta sürdü, doktor ilaç vermişti, heçti, şuan çok şükür iyi. 
(8 puan)
İlk zamanlar ben de düşük tehlikesi atlattım ilaçlar kullandım şimdi tekrar olunca korkmadım değil.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 692 göst.
15 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde 2 prenses annesi_ (747 puan) sordu
0 oy
3 cevap 161 göst.
19 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Azra Sevil (108 puan) sordu
0 oy
0 cevap 103 göst.
1 Şubat 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Pyeongon (4 puan) sordu
0 oy
6 cevap 258 göst.
1 Şubat 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Pyeongon (4 puan) sordu

648,894 soru

3,419,228 cevap

4,250,354 yorum

183,414 üye

...