+3 oy
123 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)
kapalı
Merhaba sevgili anneler  benim 7.gebeliğim benim 4 tane düşüğüm var 2 tane Prometöre kızım var biri 35 haftalık biri 32 haftalık ikisi de erken doğdu ilkim yüksek tansiyondan dolayı erken sezeryana alındım 2.de bebeğin kalbi yavaşladığı için ve eski ameliyat yerime sancılar vurduğu için ameliyata alındım benim bu 7 gebeliğimde de benim hep lekelerim oldu lekelerim olduğunda her seferinde hastaneye gittim hiçbir şekilde ertelemedim her gittiğimde de o 4 tane gebeliğimde bebeğimin kalbini durduğunu öğrendim dünyam başıma yıkılmıştı o zaman tedavi ile zaten hamile kalıyordum ve bebeğin kalbini durduğunu öğreniyordum çok kötü günler geçirdim çok şükür geride kaldı iki tane kızım var benim şu an hamileyim 9 haftalık bunda da iki defa dileklerim oldu hemen apar topar acile gittim çok şükür bebeğin durumu iyi dediler burada bazı anneler soruyor işte lekelerim oldu bazen hatta kan resimlerini falan paylaşıyorlar ben onlara yorum falan yapmak istemiyorum çünkü çok kötü şekilde tecrübe ettim bunu benim de öyle kanama böyle hafif lekelerle başlayıp hastaneye gittiğimde bebeğimin yaşamadığını öğreniyordum 2 aylık 3 aylık o şekilde o yüzden hiçbir kanama hiçbir lekelenme normal değildir gebelikte lütfen bunu unutmayın her gebelikte aynı değil her kişi de aynı değil bazılarında lekelenme olur doktor söyler işte yerleşme kanaması diye olabilir ama bu kişiden kişiye değişiyor mutlaka bunu doktordan kendiniz öğrenmeniz lazım herkes onun için farklıdır sizin durumunuz farklıdır bu kadar uzun yazmamın sebebi de şudur yani hiçbir şekilde hiçbir annenin böyle kötü şeyler yaşamasını istemiyorum o yüzden lütfen dikkat edin en ufak bir şey de bile hastaneye gidin yani burada soruyorsunuz kimse size yardım edemez 
Gebelik haftası 9+1
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(57 puan)
Yaşadıklarınız için hem başınız sağolsun hemde geçmiş olsun diyorum size ama burası sohbet yeri değil. Kusura bakmayın ancak sadece konu açmak için açtığınızı düşünüyorum. 

Gebelikte lekelenme normal değil, bebek hareketsizliği normal değil falan yazıp sadece uyarı şeklinde belirtseniz anlarım ancak diğer açtığınız postta da yok eltimi kaybettik, yok ölü doğum falan yazmışsınız. Burda birçok hamile var, hamilelik döneminde insanların psikolojisi, duyguları zaten alt üst oluyor, birde siz insanları uyarmak isterken daha çok korkutuyorsunuz. 
(54 puan)
Öncelikle teşekkür ederim ama benim niyetim kimseyi korkutmak değil panik yapmak da değil yani kanaması olanlar oluyor ya da bebeğin hareketlerini hissetmiyor sanki buradakiler doktormuş gibi buradakilere soruyor herkesin gebeliği farklı bak demin bir anne bu postu açtıktan sonra yazmış sabahtandır bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye yani düşünsene sabahtandır ben hareketlerini hissetmiyor ve buraya yazmış yani Allah aşkına ben niye bunu yazıyorum  
 çocuğunuzun hareketlerini takip edin işte kanamanız lekeliniz varsa buraya yazmak yerine hemen acile gidin yani önlem varsa önleminizi alın diye benim niyetim kimseyi korkutmak falan değil kendi yaşadığım şeyleri paylaştım çünkü tecrübesiz anneler var ilk gebeliğini yaşayanlar var bilmeyenler var o yüzden yazdım yani benim niyetim yoksa burda sohbet etmek falan değil
(57 puan)
Bende onu söylüyorum işte, kendi yaşadığınız şeyleri soran olduğunda tabiki paylaşın. Ama insanları da düşünün. Bahsettiğiniz postu gördüm, yorum olarak hastaneye gitmelisiniz demeniz yeterli değil mi?

Lekelenmesi olan biri hastaneye gitti doktor progestan verdi gönderdi, dinleneceksin dedi, kadın postunuzu okudu iyice telaslandı. Ne olacak? Boşu boşuna bir stres daha yapacak.

Bakın iyi niyetinizi anlıyorum ama hamilelikte herkesin duygu durumu farklı. Bu yazdıklarınızı okuyup fazla etkilenen, fazla stres yapan insanlar var.

Neyse benim amacım da polemik yaratmak değil zaten. Olanı söyledim, iyi günler diliyorum
(54 puan)
Haklısınız canım bak ben size de hak veriyorum ama yani burada yazmakla uğraşmak yerine hastaneye gidip yani çok basit işte düşünün bir progestan verir yani ben de bir önlem varsa hemen alınsın istiyorum burada yazıp 2 3 saat bekleyeceğine değil mi hemen acile gidip ilaç mı iğne mi progestan iğneleri de var başlatılıyor fitil de var başlatılıyor hemen önlemini alabilir ama yani burada zaman kaybetmek ya da mesela buradaki annelere soruyor en fazla fikir verebilirler hatta çoğu diyor ki gerek yok hani lekelenme de gitme diyor o da onun gebeliğini aynı kendi gibi zannedip hastaneye gitmiyor ben bu yüzden hani bunu paylaştım ki herkesin gebeliği aynı değil bak benim tamam 4 tane düşüğüm oldu çok şükür bu benim üçüncü hani sağlıklı gebeliğim her kanama lekelenme olduğunda düşük olacak diye bir şey de yok ama benim bu 7 gebeliğimde de lekelerim oldu dördü düşükle sonuçlandı üçünü de çok şükür hani tedavi ile şu an iğnelerle ilaçlarla durdurdum
(57 puan)
Size de geçmiş olsun, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
(54 puan)
Amin Allah razı olsun siz de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 189 göst.
13 Şubat 2023 Hamile Kalamama kategorisinde Aysunn1456 (149 puan) sordu

653,046 soru

3,435,465 cevap

4,268,795 yorum

184,564 üye

...