0 oy
149 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (17 puan)
Kızlar geceleri uyuyamıyorum kalçamdan  bacağa vuran ağrım var bu benu o kadar rahatsız ediyor ki uyuyamıyorum  sizde yaşadınız mi ne yapmam lazım 
Gebelik haftası 31+1

5 Cevap

0 oy
(272 puan)
Evet 28. haftadan beri yaşıyorum, çatı ağrısı oluyor, yataktan kalkarken veya dönmeye çalışırken vajinamdan çıtırtı sesleri geliyor kürtlüyor. Sürekli aynı yöne yatınca da ağrı başlıyor, 2,3 saatte bir uyanıp şöyle bir gezip yatağa gelip yön değiştirmek gerekiyor. Bir de magnezyum kullanıyorum o biraz ağrıları hafifletti. Başka da bir yolu yok sanırım, bebek ağırlaştıkça vücut da adapte olmaya çalışıyor, bu şekilde devam edecek diye düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(104 puan)
Canım bende aynıyım 35 haftanın içindeyim krap uyuşma sabahı zor ediyorum elden bişey gelmiyor çekecez mecbur magnezyum kullanıyormusun? 
(17 puan)
Kullanıyorum  canim  bende 2 gündür başladı bu ağrı
(104 puan)
Hım 30 haftadan sonra insan iyice agırlaşıyor ya:) ama evlatlarımızı sag salim alalım da gerisi önemli değil artık :(
0 oy
(336 puan)
Hamileler için bütün karnı kaplayacak şekilde varis çorapları var. Karın kısmı esnek. Varis ve ödemim  yok ama önlem amaçlı kullanıyorum. Çorabı giymediğim günler akşam yatarken tüm günün yorgunluğu o bacaklardan ağrı olarak geliyor. Gerçekten çorabı giydiğim günler daha az ağrım var. Bir deneyin isterseniz. 
0 oy
(613 puan)
Magnezyum kullanın rahatlatır biraz 
0 oy
(258 puan)

Her gece aynı ağrıları yaşıyorum kasılmalarda oluyo 15 dakkada bir sağa yada sola dönüyorum öyle çok ağrımıyo ama gece uykularımdan uyanıyorum ağrılara sürekli aynı tarafa yattığım zaman fazlalaşıyo benim ağrılarım. Sanırım doğuma kadar süren bişey bu Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalımda bu ağrılar neticesi güzel ağrılar <3

(17 puan)
Aynen benim de öyle sürekli yan yatmaktan yanlarım fa ağrıo
(258 puan)
Geçicek Allahın izniyle az daha sabır :)

649,287 soru

3,420,643 cevap

4,252,263 yorum

183,508 üye

...