0 oy
1,524 göst.
Doğum kategorisinde (278 puan)

Kızlar ben sezeryan doğum düşünüyorum genel anestezi li benim canim çok kıymetlidir de ilk gebelikte kacinci haftada sezeryan yapilir bilgisi olan yazabilir mi oğlum la doğum günüm ayni olsun istiyorum :))

Gebelik haftası 36+1

16 Cevap

+10 oy
(508 puan)
yeniden gösterildi

Ne kendini bilmez insanlarsınız size Ne sezeryan istiyor kadin doktor kesilmiş herkes 7 kat kesiyorlar mis .... normal doğum yapıp kicina kadar yirtilanlar hic söylemiyorsunuz herkesin kendi tercihi fikriniz yoksa zikrinizde olmazsın...... !! Canım genelde 38 39 haftalar bebegin gelişimin gore alıyorlar hiçte dedikleri kadar zor değil allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına  ;)) 

(9,888 puan)
Bnde sipial oldum ama suni  vs cekmedim annem bi sanci  cekeydin gorurdum  cabuk atlatmayı det:)))))
(48 puan)
yeniden gösterildi
Bende sezeryan düşünüyorum ne guzel demisiniz kıçıma kadar kesilmekte var bunlari dmez kimse  ne normal dogumlular gördük kıçının ustune oturamıyor  herkezin kendi fikri isteği.
Doktor degil ev hanimiyim, kendimi de gayet iyi bilirim ben Seher :) Kendini bilen birisi, zit fikirde bile olsa karsisindakine usturuplu cevap verendir. Iyi geceler
(508 puan)
yeniden gösterildi
Benim doktorum normal karar vermişti malesef suni sanci vs denedi gelmedi riske girdik bebeğim kalp atışları değişti direk sezeryan alındık yoksa suni sanci sezeryanda verilmiyor ;)
(582 puan)
Acayip guzel yazmissin agzina saglik canım kadin baska bise sormus millette anca akil vermis sizene ya!! seni gormesem ben yazicaktim zaten
-Reklam-
+4 oy
(3,474 puan)
yeniden gösterildi

Canin kiymetliyse sezeryandan daha cok canin yanacak bnu biliyorsun dmi bebegine bakmakta zorlanacaksin

(572 puan)
Bu arada yorum yazmaktan yorulmuş gibi durmuyorsunuz. Başkasına yazilmis bir yoruma cevap yazacak kadar heveslisiniz bakiyorumda.
Yoo oyle bir kural yok :) Ve size gulmedim. Yorumu bana yazdiginiz asikar. Normal dogumu savunan benim cunku okey
(95 puan)
o kadar saygisiz ve dusuncesiz insanlar var ki.. kadin dogum yapacak kendi tercihi normal yada sezeryan ne farkeder cocgu saglikla kucaga almak onemli degil mi ? Ne diye bu kadar korkutursunuz insnlari ne var yani korkutunca  elinize ne geciyor .. herkes sizin gibi cesur mu olmak zorunda . Allah askina millete akil vermeyin sadece destek olun. mantikli cevaplar verin. alkislayalim mi arkadasim seni harika bir normal dogum yapmissin aferin sana.. biz yqpamiyoruz mutlu mu oluyorsunuz bununla. Allah akil fikir versin sana.
Size de biraz anlayis verirse eger arkadasa yardimci olmak icin söylediğimi anlardiniz. KIZ ACI ESIGIM DUSUK DIYOR BIZ DE O ZAMAN NORMAL YAP KORKTUGUN ICIN SEZERYAN YAPMA DEDIK. TAMAMEN ONU DUSUNDUGUMUZ ICIN YARDIMCI OLMAYA CALISTIK TAMAM MI!
(278 puan)
kavga etmeyin ya ne oluyor
+2 oy
(587 puan)

Canım 38 39 oluyor benim 39 olmustu

+2 oy
(4,113 puan)

Canim hangisi senin icin hayirlisiyla o olsun. Sezeryan ameliyti olan bir anne olarak 37+2 de makat dogum yani bebek tersti dogum yaptim . ameliyytn 2 saat sonra ayaga kalktim gezdm dolastm cocuguma tek basima basimda kimse yokken bakabildim cok sukur. Yorumlara aldirma Allah kaldiramayacagi yuku vermez kimseye. Ha biraz agrin olur ilk gun sonucta bicak kesigi ama 2. Gun daha bir dinc olursun :) hakkinda hayirlisi 

+2 oy
(309 puan)

38 ile 39 arasi oluyor galiba sancı başlamadan alıyorlar 39u çok geçirmezler siz kimseye aldırmayın ikiside zor annem ablam ikiside normal dogumla perisan oldular 1ay dikis acisindan oturamadilar sezeryanla ablam 3.gun kendj isini yapiyordu kişiye göre değişir bize saygı göstermek düşer

+1 oy
(56 puan)

Valla doktor sezeryan istersen 38 +5 de yaparim dedi ama ben normal dogum düsünüyorum

+1 oy
(248 puan)

Normal doğum diye girip açılman olmdan saatlerce sancı çekip bide.üzerüne suni sancı alıp ona rağmen açılman olmazsa zaten direkt sezeryana gircen mecburen açılmanın garantisi yok o kadar sancıyı boşuna.çekmektense önceden sezeryana karar verip planlı doğum yapmak daha mantıklı suni sancıda çekeceğini sezeryan da ağrısında çeker ki sanmıyorum anlattığınız kadar haftalrca aylarca süründüren bi acı oldğnu sezeryanın ilk yıllarından kalma tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz. Ayrıca normal doğumda kesi atacaklar acı çekmek kaçınılmaz olcak bende çatı muanemden sonra doğum şekli belirlencek sezeryan derse dr um diretmicem spinal olmayı düşünüyorım.

+1 oy
(216 puan)

Genel değil spinal iste  bence genele göre çok daha rahat ve aağrısız

+1 oy
(9,888 puan)

genel değil de spinal öneririm hem bebegi görürsün hem ayik oluyosun ayilman sonradan emzirme vs daha kolay cnm

+1 oy
(538 puan)

Canım ilk doğum benim mecburi sezaryen 39+2 de perşembe günü inşallah kavuşuyoruz:) 

+1 oy
(659 puan)

2 sezeryanli olarak söylüyorum cnm biri genel biri epidural ve her ikisinde de ne yattığımı ne de ağrımi bildim çocuklarıma da gayet iyi bakıp emzirdim hatta eve geldiğimde eşimi işe falan gönderirken çayını bile yaptım 

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım 38 den sonra alıyor doktorlar.

+1 oy

Canımın içi illk gebeliği bilmiyorum ama sonrakilerde 38 39 gibi alıyorlar planlı ise seninkini de o o zamanlarda alırlar muhtemel

+1 oy
(1,142 puan)

Rahim ameliyatlıym ben. 

Bana ameliyatı yapan doktor kesin sezeryan diyo. Ona rağmen 4 doktor daha gezdim elimdeki ameliyat raporumla normal istediğim için. 

Normal doğum adı üstünde normal.. 

Sezeryan Bi müdahaledir bana göre.

Elbetteki sizin krarınız ama bence aksi bişi olmadıkça normal ypılmalı. 

+1 oy
(250 puan)

Benim bugün olucak insallah 38+4

0 oy
(2,785 puan)

Genelde 38 dolunca cnm

(278 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(278 puan)

İyi ki bi sezeryan dedim anam linç ettiniz yav ablalarim normal doğum olmuyo bende panik atak var kalpte ritim bozukluğu var bunları saysaydim belki anlayışla karşılanırdı sebep belirtmek istemedigim için canım kıymetli dedim idam ettiniz ya :)))))) 

(95 puan)
anlayamazlar bunu iste. yapamiyorsak boyle bir kolaylik var niye kullanmayalim.. oyuncu sedat in oglu cp hastasi  neden biliyorlar mi acaba ?  cunku ona normal doguma zorladiklari icin cocuk oksijensiz kalip beyne oksijen gtmedigi icin cp hastasi oldu. Bizde mi normal dogum yapan kadinlari korkutalim yani . Bunu mj istiyorlar . cok sinirleniyorm ya . senin tercihin senin kararin ne mutlu bize insallah hepimiz saglikli cocuklar dunyaya getirirz.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 499 göst.
6 Şubat 2020 Doğum kategorisinde Belginaltunöz (44 puan) sordu
0 oy
92 cevap 4,441 göst.
0 oy
1 cevap 277 göst.

649,044 soru

3,419,735 cevap

4,251,022 yorum

183,454 üye

...