0 oy
313 göst.
Doğum kategorisinde (34 puan)
kapalı
Normalde çok modern bir kaynanam var. Böyle kötülükte yapmaz ama gel gör ki her şeyi ben bilirimci. 18 aylık oğlum var ya 18 aylık bebeğin dişleri çürür mü? Kaç defa çürük var tatlı vermeyin çocuğa dedim dinletemedim (kaynanamlarla yaşıyoruz). Yok onlar çürük değilmiş, yok bu kadar küçük çocukta çürük ne arasınmış.  En son artık çürükler artınca doktora götürdüm dişçide çok fazla çürüğü olduğunu tatlıyı tamamen kesmemiz gerektiğini ve çokça diş fırçalamamızı söyledi. Yaşından dolayı şu anlık hiç bir şey yapamayacaklarınıda belirtti. Çocuğa tatlıyı kesiyoruz şimdi. Ama birden olmaz ara ara veriyorum küçük bişeyler. Bu sabah ta tatlı krizi tuttu akşam pasta yapmıştım 2/3 çatal verdim çocuğa. Kaynanam geldi yeter artık şöyle şeyler verme çocuğa hayatımda ilk kez 18 aylık bebekte çürük olduğunu duyuyorum. Tatlı vermiceksin diye bana laf yapıyor. Hey güzel Allahım susuyorsam ailemin huzuru daha fazla bozuşmasın diye. Sen bana sabır ver. Hamilelerim bana dua edin bu maddi sıkıntılardan bir an önce kurtulalım ve kendi evimize çıkalım. İkinci çocuğa hamileyim ve onuda bu evde büyütmek istemiyorum. 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(152 puan)
Eşim ameliyat olacak benimde ufak çaplı bir ameliyat ama bulunduğum ilçede değilde kaynanam gilin olduğu ilçede olmak zorunda oluncada 15 gün falan çalışamayacak. Bende 9 haftalık hamileyim eve gelsem ağır kaldırmak yasak, soba falan nasıl yakacam. Mecbur kaynanam gille kalacam 15 gün. 5 kişi onlar 3 de biz.. Nasıl anlaş caz diye düşünüyorum. Allah sana sabır versin. İnşallah tez zamanda durumunu düzeltir kendi evine çıkarsın. Benimde öyle uzak olması yakın olması değil. Bak normalde bizim aramız bir saat ama görüntü lü arar yok çocuk zayıflamışta, yok çocuga sen sürekli süt veriyor şunda, zaten emzirmedinde. Yani fizanda bile olsa eğer damarında varsa bu kaynanalık her yerde yapar. 
(34 puan)
Ay sanada Allah kolaylık versin canım. Ya uzakta olsa zaten takmam he he derim telefon kapanınca nereden bilecek zaten. Ama gel gör ki aynı evin içinde olunca he he diyip geçiştiremiyorsun.
-Reklam-
0 oy
(91 puan)
Allah yardmcin olsun canım anneler başımızın tacı o ayrı konu ama bazı konularda geri durmaları gerekiyor farknda değiller sen yine saygini kaybetme Rabbim en kısa zamanda sizi feraha çıkarsın ki kendine ait evin olsun ailenle ve cocuklrinla mutlu ol insAllah bütün sor durumda olanların Allah yardmcsi olsun 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 445 göst.
13 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mahsel (175 puan) sordu
0 oy
7 cevap 854 göst.
25 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eloff (57 puan) sordu
0 oy
0 cevap 465 göst.
1 Mart 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Berfinemnoglu (2 puan) sordu
0 oy
25 cevap 1,520 göst.
18 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 2 tatlis annesi (274 puan) sordu

648,285 soru

3,417,079 cevap

4,247,841 yorum

183,254 üye

...