+1 oy
163 göst.
Doğum kategorisinde (30 puan)
Kızlar sorunuz varsa cevaplayabilirim hastaneyle ilgili.

Doktorlar ve genel olarak bütün personel çok ilgiliydi, hastane temizdi. Tek kişilik sancı odasında sancınızı çekiyorsunuz ve doğumunuzu o odada yapıyorsunuz. Doğumdan bi saat sonra filan normal odaya geçiyorsunuz. Servisteki odalar tek kişilik ve iki kişilik. Özel oda yok maalesef. Bana sancı çekerken eşiminde refakat edebileceği söylendi annemi tercih ettim.  Dilerseniz duş alabiliyorsunuz. Yanınızda getirmemişseniz havlu filan da veriyorlar. Doktorlar ve ebeler çok iyiydi. Sizi motive ediyorlar, aşağılayıcı ya da olumsuz bir kelime kullanmıyorlar. Özel hastane konforunda geçti benim için doğumum. Ki özelden memnun kalmamış birisiyim. 
Gebelik haftası 44+5

2 Cevap

0 oy
(19 puan)
Bende orda olmayı düşünüyorum bu bilgiler benim icin iyi oldu herkes orayı cok beğeniyor bende detayli ultrasona oraya randevu aldim nasil ilgilenip bakıyorlar felan diye bakmak istedim gidecegime görecem cevremdeki cogu insan orda dogum yapti o kadar överek anlatıyorlar ki bilmiyorum

Yemekler nasildi?

1 kisimi refakatci olarak kalıyor? 
(30 puan)
Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Evet 1 kişi refakatçı kalıyor yanınızda. Yemekleri standart hastane yemeği tuzsuz ama çeşitli güzel yemekler (:
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Bende şehir hastanesine gidiyorum. Yorumunuz o kadar iyi geldi ki. Herkes olumsuzluklardan bahsediyordu korkuyordum açıkcası. İlk doğumum olcak. İnşallah bizler içinde güzel geçer. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.

Birde hangi doktora muayene oluyordunuz acaba? Ben Necati hocaya gidiyorum ama bazen onu bulmak zor oluyor alternatif bir doktor daha olsun istiyorum.
(30 puan)
İnşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi. Ben özlem ışıtana gidiyordum kontrole doğumda feyza hanım ilgilendi o nöbetçi olduğu için ikisini de tavsiye ederim.
(15 puan)
Çok teşekkür ederim
(30 puan)
Rica ederim canim

648,202 soru

3,416,624 cevap

4,247,200 yorum

183,217 üye

...