0 oy
153 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (160 puan)
Kızlar 80 kiloyla hamile kaldim.doktor fazla dedi. Sabahlari yumurta peynir ceviz ve çiğ badem tüketiyorum.öglende meyve akşamda genelde sebze agirlikli.pilavi cikarttim ekmek tüketmiyorum.guatr hastasiydim yeni düzene girdi. Daha 7+2 haftam.yeterlimi sizce beslenmem.çalistigim icin diyetisyene henüz gidememdim kizlar. Birde portakal suyu ve nar sıkıyor her akşam eşim nar sakincalimi ?
Gebelik haftası 7+2

3 Cevap

0 oy
(611 puan)
bence hamile biri yemegini diyetisyen kontrolunde listeyle yemeli cunku hamilelikte almamiz gereken besin degeri artik iki kisi oldugumuzdan dolayi biraz daha fazla olmali. Ben gebelikte diyetisyene gitmedigim icin nasil bir liste hazirliyor bilmiyorum yoksa ornek vermek isterdim.bence saglikli besleniyorsunuz ama yeterli mi bilmiyorum tabii.ben hamileyken sizin yediginiz gibi yesem doymazdim,gerci simdi de doymam:))

Nar ya da nar suyu tansiyon dusuklugu yapiyor bilginiz olsun.tansiyonunuz genel olarak dusukse daha dusurur. Ben o yuzden gebelikte icemedim bayilacak gibi oluyordum.

Bu arada saglikla kucaginiza alin bebisinizi<3
(160 puan)
Yok douuyorum gebelikten önce doymuyordum ama simdi nasil oluyor anlamiyorum canim. Tabakta yemek asla birakmam şimdi birakir oldum ikrama geliyor midem kabul etmiyor.çok şükür kusmuyorum ama beni çok rahatsiz edip agızdan gaz yapiyor . Evet allah izin verirse yarin doktoruma gideceğiz kalp atışı için bana dua edin hayırlısiyla duyayim. Geçen sene bebeğim gelişmedi . Dualarınızı bekliyorum.nar konusunda hakli olabilirsiniz tansiyonum düşüyor dengemi bozuyor.birde çalışıyorum yemekten sonra gözümü açamıyorum
(611 puan)
ayy nar suyunu icmeyin bence.tabii yine doktorunuza da danisirsiniz. insallah yarin bebisinizin kalp sesini duyarsiniz insallah sevincli haberlerle evinize donersiniz ve saglikla bebisiniz gelisir hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz.dualarim sizinle<3
(160 puan)
Allahıma binlerce şükür duyduk bugun rabbim herhese yasatsin isteyen . Nar daha tüketmicem doktoruma sormayi unuttum 15 gün sonraya kaldi. Amin canim amin :))
(611 puan)
Ayy cok sevindim inanin ki:) Allah im bebisinizle daha nice nice mutluluklar yasatsin:)
(160 puan)
Amin amin allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın canim :))
-Reklam-
0 oy
(5,411 puan)
Nar kan sulandırır senin haftanda sakıncalı olabilir canm da haftada bir iki tuketmekle bişey olmaz ilerki haftalarda sorun olmuyor da smdi bebeğin tutunma zamanları ya portakal mandalina ondan bişey olmazda nar nane maydonoz ananas hurma bunlardan bir dönem az tüketmek gerekiyor 
(160 puan)
Doktorum zaten kan sulandirici verdi hakli olabilirsiniz yrn soracağim doktora . Enfeksiyon ve grip olayi var ya ülkede korkudan çalışıyorum bide dinc kalayim diye eşim yapiyordu. En iyisi doktora sormak haklisiniz gercekten teşekkür ederim canım:))
0 oy
(716 puan)
Digerleri hakkinda birsey soyelemem guatrdan kaynakli ancak taze skilmis portakal ve nar suyu karisi yuksek seker icerir meyvede tuketiyorsaniz bir sure sonra cok gelir seker yuksekligi riski dogar. Sabahta ya 3 ceviz yada 6 7 adet cig badem onerilir ikisi bir fazla gelebilir. Bir firsat buldugunuzda bir cumartesi bile olsa yada online bir kerelik bile olsa (genel bilgi anlaminda) bir diyetisyenle gorusmenizi oneririm cunku guatrinz var burda soylenen birsey size uygun olmayabilir belki. Ben seker hastasiyim beslenme uzamni ile gidiyorum yardimci olmak isterdim ama guatr hic bilmedigim bir konu
(160 puan)
Teşekkür ederim haklısın gecen seneki gebeligim de az çok doktorun dediği seklinde yapmaya çalıştım.  Çalıştığım için aktif bir insanim. Guatir dan dolayi tedavi gördüm ve hayatimdaki en yüksek kilodayim. O yüzden ne yapacagimi çok bilmiyorum. En kisa sürede firsat bulup gideceğim diyetisyene :) Teşekkür ederim canım:))
(716 puan)
Ne demek canim saglikla gelsin bebisiniz
(160 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsun canim :)

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 2,114 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
0 oy
20 cevap 589 göst.

648,237 soru

3,416,926 cevap

4,247,603 yorum

183,238 üye

...