0 oy
185 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim ama doktorum geç yumurtlama olduğu için 11 haftalık diyor mide bulantılarım baş dönmelerim var ama çok şükür kanama gibi bir sıkıntı yaşamadım yinede çok korkuyorum bebeğime birşey oldumu acaba yaşıyormu diye bu durumu yaşayan varmı küçük olduğu için hissedemiyorum belki o zaman içim biraz rahat ederdi tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olun stresten uyuyamıyorum artık 
Gebelik haftası 12

6 Cevap

+3 oy
(1,927 puan)
Kendinize ve yaptığınız stresten dolayı bebeğinize zarar verirsiniz. Stresten uyumamak çok ciddi bir problem, psikolojik destek almalısınız. Asıl bu şekilde yaşayarak bebeğinize zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz. 
-Reklam-
+1 oy
(5,411 puan)
Kız niye strese giriyon sigara icmiyorsan sağlıklı besleniyorsan ne olacak sanki bebeğe zaten daha hurma  kadar bişey hiç korkma sen stres yaparsan asıl sorun olur :) 
+1 oy
(354 puan)
Tamam da neyin stresini yaşıyorsun ki.

Biraz akışına mi bıraksan. 

Elhamdülillah bir sıkıntısı yokmuş hepimizin bir hafta geç döllenme oluyor bunda korkulacak birşey yok.

Ama stres yaparsan o zaman bebeğe birşey olabilir bunu da unutma
0 oy
(7 puan)
Allah'ın izniyle kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(1,212 puan)
Bu kadar stres senin içinde bebeğin içinde iyi değil,kendine uğraş bul bunları düşünme,bebeğin bir hafta ileride veya geride olması çok normal bir sorun yok,kanaman da yokmuş kafaya bu derece takacak ne var sakin ol.
0 oy
(554 puan)
Korkma daha küçük hisedemesin anca pitpit olabilir kötüde düşünme neguzel işte kanama yok iyi şeyler düşün yemeğini mryve ye bebiş için doktorun vitamin verdimi bende senin gibiydim 28+1gun olduk ilk bebeğimi kaybetim ikinci gebeliğim çok acı cektim Allah kimseye yaşatmasın zor tafsiyem hep iyi düşün 2li tarama testini yaptir devlete özel puhalidir yinede nerden istersen senin kararin seni düşündüğüm icin devlete yaptır diyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 315 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.

648,712 soru

3,418,604 cevap

4,249,458 yorum

183,365 üye

...