0 oy
185 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)

Arkadaşlar yaş faktöründen dolayı riskli çıktı doktor fetal dna istedi benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? İkili testim iti çıkmış doktor öyle dedi ayrıca fetal test 15 bin dedi. Eşim yaptırmak istemiyor. 

image

Gebelik haftası 13+2

5 Cevap

+1 oy
(981 puan)
Yaş faktörü belli bir yaşın üzerinde hep riskli çıkar ikili testin düşük riskli çıkmış yani iyi demek oda 
(98 puan)
Yaa canım moralimi çok bozdular doktor bir numara verdi orayi aradım tüp bebekle olunca daha çok korkuttular ikili test ultrason temiz çıktı ama biz fetal dna yaptırmak istemiyoruz.
(981 puan)
Benim yaşım 29 bende de yaş faktörünü riskli dedi ama diğer değerler düşük risk çıkınca önemsemediler canım
(98 puan)
Acaba özel hastane olduğu için mi önemsiyorlar para varya ucunda.
(981 puan)
Aynen özel böyle şeylerde çok üzerine düşer ucunda para varsa
-Reklam-
0 oy
(38 puan)
Bende dün yaptidirm 2li testi benimde tüpbebek yaş riski kesin bendede cikacak ilk kizimdada cikmisti yaptirmadim fetal dna isticekler ama yaptirmicam zaten yetirince maddi acidan yiprandik ense kalinligi ve burun kemiginde gordu sıkıknti olacagini sanmiyorum 
(98 puan)
Kızınız da birsey çıkmamıştır inşaAllah.  Ultrason burun ense bunlar gayet iyi denildi. Bugün doktorum fetal dna yaptır dedi yaa anlamıyorum bir hamile kadını neden kortuyorlar ki ? Birde fiyat olarak çok yüksek bunu herkes yaptırmayabilir
(38 puan)
Çok sükur kizimda bisey cikmadi bundada cikamaz insallah zaten benim tüpbebekte genetik taramali pgt yonentemli yaşdan dolayı yapmak istedi doktor oda cok pahaliydi bunuda düşünüyorum.
0 oy
(38 puan)
Kaç günde cikiyor bu test sonucu acaba
(38 puan)
Abovvv baya varmış vallaha Allaha emanetler rabbim hepimizin cocugunu sag salim kucagimiza aldirmayi nasip etsin simdiki doktorlar bizi cok korkutuyorlar
(98 puan)
Aynen canım ikili  testim gayet iyi çıktı risk yok sadece yaşdan dolayı riskli çıktım birde korkutmalari yokmu karşındaki hamile bir bayan ya günah valla
(38 puan)
Bence ikili iyi ciktiysa bisey olamz insallah yaptirmak istiyorsada yaptir aklin kalmasin
(98 puan)
Yaptırmıycam canim
(38 puan)
Rabbim gönlune gore versin.
0 oy
(19 puan)
Canım için rahat etsin istiyorsan yaptır zaten gebelikte psikoljık olarak iyi olamıyoruz bide üstüne bu kuşkular insanı daha da endişelendiriyor. Bende yaptırdım pazartesi nıpty ikili testim riskli cıkmıstı fakat ultrasonda hersey normal ense burun vs ama ikili riskli gelince ister istemez yaptırmak zorunda kaldım hi1 haftada cıkıyormus sonucu bekliyorum bende. 
(98 puan)
İnşallah güzel sonuç alırsınız.
(19 puan)
İnşallah canım hepimiz için guzel haberler gelir
0 oy
(126 puan)
Benim de ultrason ve ikili test sonucum güzeldi sadece sizdeki gibi yas riski cikti 1/89 olarak çıktı 38 yaşındayım. Zaten yas sebebiyle risk otomatik çıkıyor. Ama doktorlar yine de amniyosentez yada fetal dna testi öneriyolar. Adım gibi emindim sonucum iyi cikicana ama iste o şüphe insanı rahat bırakmıyor ve bende fetal dna yaptırdım. Sonuç güzel geldi şükür. Benim eşim de için rahat olsun bisey cikmicak dese de yaptırma kararıma saygı duydu sagolsun. Yas riski tek başına belirleyici olmaması lazım ki zaten girilen veriler sonucu otomatik çıkıyor yani bu. İçiniz rahat olsun bu ikili test olayı tanı değil tarama testi yani kesin tanı koymuyor sadece risk var diyor. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
(98 puan)
İnşallah
(98 puan)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun
(19 puan)
Test sonucum bugun geldi cok şükür guzel sonuclarla darısı başına canım. Bilgi vermek için yazmak istedim genoks da 4 günde sonuclandı bayagı ilgililerdi. Bilgin olsun yaptırmak istersen. Aynı zamanda da kızım olacagını öğrendim cok sükür her 2 sonucta mutlu etti 2 haftadır erkek tahmıni yürütüyordu doktorum bunda kesinleştiherkese sağlıklı hamişlikler diliyorum sağlıkla kucagımıza almak dileği ile.
(98 puan)
Gözün aydın canım nerede yaptırdın ayrıca fiyat ne kadar?
(19 puan)
Genoks diye bir firma doktorum önermişti guvenilrlik acısından iyi Bi firma demişti. 11.000 tl

İlgili sorular

651,819 soru

3,430,473 cevap

4,263,099 yorum

184,231 üye

...