0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
Hanımlar 38+4ten yazıyorum 3 haftadır sürekli kontrole gidiyorum doktor bugün ultrason yada çatı muayenesi yapmadı hiç bir bilgi vermeden gönderdi doğum haftasındasın doğurabilirsin dedi sanki keçi gibi muamele görüyorum suyu azalmış olabilir mi bunları kontrol etmesi gerekmiyor mu ben mi yanlışım sadece nstye girdim çıktım o kadar haftaya tekrardan doğurmazsan gelirsin dedi sizde memnunmusunuz acaba devlet hastanelerinden 
Gebelik haftası 38+4

1 cevap

0 oy
(395 puan)
düzenledi
Hangi sehirdesiniz? Ben İstanbul esenler kadın doğum hastanesine gidiyordum gayet memnundum ama erken doğum riskim olduğu için beni Bağcılar eğitim araştırmaya sevk ettiler artık mecbur oraya gidiyorum. Ve tabiri caizse Bağcılar insan muamelesi yapmıyor. bana sanki kasaphanedeymisim gibi davranıyorlar. Herkese de oyleler su erken doğum riskini kazasız belasız geçirsem normal doğum haftalarima girsem yine esenlere gidecem. Bağcılar'da doğum yaparsam beni parcalarlar.
(104 puan)
Canım bende Bağcılar eğitim arastirmaya gidiyorum ve doktorlardan çok memnunum özellikle perinatoloji doktoru çok ilgili ve gayet açıklayici bilgilendirme yapıyor bana 12.haftamda cinsiyeti bile söyledi.hangi doktora gidiyorsun ben gebe 2 polikliniğine gidiyorum.15 haftalık gebeyim şuan.insallah ilerleyen zamanlarda sizin karsilastiginiz muameleye maruz kalmam.1 yıldır takipli endometriozis hastasıyım hamile kalmam bir mucize oldu takipli oldugum için başka hastaneye gidemiyorum.
(395 puan)
Gülhan özüme gittim ama asistan baktı. Hiç bilgi vermiyorlar aynı soruyu kırk defa soruyorum. Siz hangisine gidiyorsunuz? Bu sefer can üyüke randevu buldum aldım ayın 13une. Bu kadar on gün sonra kontrole gel dedi tekrar randevu almam gerekir mi yoksa ok gün içinde kontrole gidersem randevusuz gidebiliyor muyum?
(98 puan)
Ben yalovadayım normalde doktorlar iyi fakat bu 2 3 haftadır gittiğim doktor hiçbir şekilde ilgilenmiyor giren 2 dakkaya cıkıyor gitmek zorundayım çünkü sadece kontrol için bu doktora randevu veriliyor girişten hayırlısıyla atlatırsım canım sende inşallah kurtulursun oradan
(395 puan)
İnşallah. Doktorunuzu değiştirin o halde her doktor aynı özeni göstermiyor malesef
-Reklam-

648,294 soru

3,417,159 cevap

4,247,898 yorum

183,259 üye

...