0 oy
287 göst.
Doğum kategorisinde (309 puan)
Meehaba kızlar. Ilk gebeligim catı kemigim dar oldugu için doktorumla 5 şubat için planlı sezeryan ayarlamistik ancak kizım dyanamayıp 31 ocakda gelmek istedi. Gece 4de birden suyum gelmeye basladı sonra hastaneye dogru yola ciktik suyum geldikce geliyordu sızıyordu surekli nobetci doktor auyumun riskli olmadigini yeteri kadar yine var oldugunu soyledi hemen kendi doktorumu aradılar ve sabah 10.44de spinal anestezi ile bebişimi kucagima aldim. Ben aşırı derecede pinpirikli panik birisiyim burdan brnim gibi olanlara sesleniyorum rabbim o an ameliyathane kapısından girince bir cesaret veriyor inanın ne korku ne bir şey sadece şaşkın bir şekilde merakla bebegini bekliyorsun sonrası hemen oluyor bitiyor. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun herkes yavrusunu saglıkla kolaylikla kucagina alsın.
Gebelik haftası Bitti.

5 Cevap

+1 oy
(79 puan)
Amin inşallah cnm 38+2 haftalık oldum inşallah bende bı an önce kucağıma  alırım  
-Reklam-
+1 oy
(159 puan)

Allah analı babalı büyütsün canim darısı başımıza inşallah <3

+1 oy
(97 puan)
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün canım ❤️
0 oy
(70 puan)
Spinal anestezi zor değil mi ben çok korkuyorum iğneden 
(309 puan)
Sana bir şey diyim canım ben panik atak rahatsızlığı olan birisiyim hamile kaldığım dönemden beri her gun kendimi ben yapamam doguramam diyip kendimi yedim bitirdim. Inan o ignenin hic bir şeyi hissetmiyorsun o an igne yapiliyor ve ılık bir sıcaklık yavastan seni alıyor bacaklardan baslayıp zaten eş zamanlı olarak sakinlestiricide veriyorlar serumla benim kafam baya bir milyon olmustu o an sonrası guzelce gelip geciyor.
0 oy
(33 puan)
Rabbim sizlere bağışlasın inşAllah, Bende şuan 35+6 haftalık hamileyim. Çook tedirginim iğneden bile çok korkan biriyim, Geceleri uyku uyuyamıyorum yaklaştıkça doğumdan çok korkuyorum ilk gebeliğim.  Gece uyandığımda düşünmekten yatmak zor oluyor, sezaryen doğum nasıl gerçekleşiyor? Normal doğum istiyordum  ama korkuyorum hangisi daha kolay ?
(309 puan)
Imkanın varsa normal yap. Sezeryanin sonrası işkence iyileşme suresi zor oluyor.

İlgili bir soru bulunamadı

651,984 soru

3,431,066 cevap

4,263,788 yorum

184,272 üye

...