0 oy
130 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Ciddi etkili çatlak kremi önerisi olan var mı? Çatlakolmadan çatlamaması için krem
Gebelik haftası 19+6

7 Cevap

+1 oy
(4,539 puan)
Cildiniz çatlamaya uygunsa ne yaparsanız yapın çatlıyor. Ben Bio Oil kullanmıştım, ona rağmen çatladım. Sonradan onun da temiz içeriğe sahip olmadığını öğrendim. Doğal yağlar tercih edin bence zeytinyağı, badem yağı gibi. Sürekli nemli tutarsanız, çatlamayı minimuma indirebilirsiniz. 
(425 puan)
Badem yağı kıl köklerini besliyor ben kullanmıştım ve karnımda killanma oluşmuştu. Tavsiye etmiyorum
(4,539 puan)
Ben kullandım, dediğiniz gibi bir şey yaşamadım. Kişinin yapısına göre değişiyor olabilir.
-Reklam-
0 oy
(6 puan)

Lierac veya mustela. Kakao vb yağlarla da masaj öneriliyor. Ama ben yine de son haftalarda çok çatladım :( bi an önce kullanmaya başla bence canm

0 oy
(508 puan)
Ne kullanırsan kullan illaki çatlıyo canım benim denemediğim şey kalmadı yine de var çatlağım
0 oy
(74 puan)
Yani bunun kesin çözümü yok kardeşim lierac gibi piyasada bilinen iyi kremleri kullandı sabah akşam düzenli olarak seviniyordu hiç çatlağım yok diye ama doğumundan bir hafta önce çatlakları oluştu o son ana kadar belli olmuyor yaa iç karın genişliği ile alakalı bence, bende hamileyim 31. Haftadayım şuan çatlak yok ama olabilir çok takılma bence bende tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı kullanıyorum.
0 oy
(78 puan)
Hindistan cevizi yağı cok iyiymiş.
0 oy
(7 puan)
Merhaba ben ilk hamileliğimde de bu şekilde kullandım şuan 13 haftalık hamileyim yine aynı şekilde kullanıcam krem vs fayda etmiyor bebe yağı ve vazelin ilk dönemler bebe yağı yeterli oluyor ama genişledikce karın popo basenler ben göbeğime vazelin koyup elime bebeyağı döküp karıştırıyorum gögüs altından başlayarak diz kapak üstüme kadar sürüyorum çatlak karın bölgesinde olduğu kadar bazen ve diz üst kısımlarımızda oluyor 1 doğum yaptım hiç yapmamışım bir çatlağım da olmadı inşallah 2 de öyle geçer die umut ediyorum inşallah faydasını görürsünüz 
–1 oy
(13 puan)
Bio Oil kullanıyorum. Göbüşüm parlak ve yumuşacık. 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım. Şuan 8 aylık olmasına 1 hafta var. Hiç çatlağım yok. Öneririm. 2 adet küçük kutulardan almıştım. 2. Kutudayım sanırım doğuran kadar bana yeterli olacaktır.

648,285 soru

3,417,078 cevap

4,247,841 yorum

183,254 üye

...