0 oy
61 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (149 puan)
Kızlar hamilelikten önce tiroidim yoktu gebeliğimi öğrendikten 15 gün sonra falan genel yapılan kan testlerinde tiroidim çıktı hamilelik boyunca ilaç kullandım 7 ay oldu doğum yaptım doğum yaptıktan bir ay sonra da tiroid tahlili yaptırmıştım normaldi değerim şimdide boğazımı hamilelikte gibi hissediyorum nefes darlığı yutkunma güçlüğü boğazımda bişey varmış gibi hissediyorum doğumdan sonra normale dönüp tekrar yükselen varmı 

1 cevap

0 oy
(53 puan)
Benim 2. gebeligimde ortaya çıktı doğumdan sonra doktor ilacı biraktirdi 1 ay içinde boğazım şişmeye başladı kilo almaya başladım tekrar doktora gittim değerlerim yükselmiş tekrar ilaca başladım 5 yıldır kullanıyorum ömür boyu kullanacakmisim.  Ama benim genetik yatkınlığım vardı annem teyzelerim tiroit hastası. 
(149 puan)
Doğumdan sonra tekrardan tahlil yaptırmismiydiniz peki ona göre mi bıraktırdı ilacı
(53 puan)
Doğumdan 1 hafta sonra tahlil vermiştim değerler normaldi. İlacı bıraktım. Sonra boğazımda şişlik hissi olmaya başladı hızlı bir şekilde kilo aldım 4 ay gibi bir sürede 8 kilo aldım doktora gittim tekrar değerim çok yüksek çıktı.  Haşimato tiroit hastası oldum. O günden beri de ilaç kullanıyorum.
(53 puan)
Pardon doğumdan 1 ay sonra tahlil verdim değer normal çıktı ilacı bıraktım.  (1 hafta diye yanlış yazmisim)
-Reklam-

İlgili sorular

649,052 soru

3,419,778 cevap

4,251,044 yorum

183,457 üye

...