0 oy
109 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (353 puan)
Doktor birşey demedi sadece organ taraması yaptırdin mı dedi.Merak ettim sıkıntı olur mu . internette bir sürü şey yazıyor 
Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(611 puan)
2hafta cok bir zaman degil.benim bebisimin de basi bir hafta geriden geliyordu.hicbir sorunumuz yok sukur.basi annesine cekmemis cekse buyuk olurdu:))

Tarama da yaptirdiysaniz korkmayin. Saglikla kucaginiza alin insallah minnosunuzu
(353 puan)
Çok teşekkür ederim aminn Allah razı olsun, Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi
-Reklam-
0 oy
Hiçbir sorun olmaz canım benim bebeğimin de hep 2 hafta geriden geliyordu o şekilde doğdu hatta :) hem daha iyi çıkması rahat oluyor bence :)))) Organ taramasında hiçbir şey demedilerse sıkıntı yoktur merak etme. Genetikte olabiliyor, zaten doğumdan sonra kilosu olsun baş çevresi olsun hızlıca toparlanıyorlar.
(353 puan)
İçimi rahatlatinız .Allah bebeğinizi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Organ taramasında herşey yolunda dediler
Amin canım. E o zaman öyle dedilerse sorun yok elhamdülillah. Ben özellikle doktoruma sormuştum organ taramasında bir sorun çıkmadı ise geriden gelmesini önemseme demişti bana genetik falan oluyor çünkü :)

İlgili sorular

683,471 soru

3,555,027 cevap

4,430,022 yorum

192,603 üye

...