0 oy
137 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)
Kızlar iç sıkıntısı yaşıyorum bu benim günlük hayatımi etkiliyor ben diğer oğlumda da böyledim şimdi yine hamileyim gene iç sıkıntısı yaşıyorum böyle olan var mı?
Gebelik haftası 6+4

3 Cevap

0 oy
(109 puan)
Merhabalar, 

Gebelik sürecinde her annenin hikayesi kendine özel. Pek çok hormon var bizleri etkileyen . Vücudumuz değişiyor, düşüncelerimiz ve duygularımız değişiyor. Hatta inişli çıkışlı olabiliyor. Duygusal değişiklikleri normal kabul etmek gerekir diye düşünüyorum.  Ama, iyi şeyler düşünmek sizi rahatlatacaktir. Mesela, bebeğinizi ilk kez kucağınıza alacağınız anı hayal edin. İlk gülüşünü, elinizi ilk tuttuğu anı..  

Ne kadar rahat bir hamilelik gecirirsek bizim için o kadar iyi. Unutmayın,  Bebeğiniz de sizin hissettiklerinizi hissedecektir.   :)
(39 puan)
Aynen öyle tabiki bunu doktora söylesem acaba hap falan veriri acaba
(109 puan)
Gebelik  sürecinde,  anne ile doktor arasındaki ilişki önemlidir. İçinizin rahat olması,  aranızdaki güven ilişkisi,  gebelik sürecinize olumlu etki edecektir. Doktorunuzla her sıkıntınızı açık yüreklilikle paylaşın . Gerekli yönlendirmeyi yapıp  destek verecektir.
-Reklam-
0 oy
(45 puan)
Bende de  cok sinir  yaptı  insanlardan  soğudum  ama  öyle böyle değil 
(39 puan)
Ya benim ki şöyle bişey içim sıkılıyor buda uzun sürüyor iş yapmak istemiyorum hiç bişey yapmak içimden gelmiyor zeten ben sinirli biriyim dir
0 oy
(2,095 puan)
Gebelikte hormonlar öyle deliriyor, öyle ne yapacağını bilemiyor ki, bütün her şey bizi etkiliyor, bende son 2 gündür inanılmaz sinirliyim, oturup ağlamak istiyorum, sinirim geriliyor, içim sıkılıyor, durup durup ofluyorum, yani dinen de dilimden zikir düşmüyor ama ne bileyim bi garibim diyeyim. Hamileliğin başında da öyleydim, anskiyete ataklarım zirveye çıkmıştı hiç yaşamadığım ataklar yaşamıştım...

Ben hamilelikte kullanılan sakinleştirici kullanıyorum, o olmasaydı ne olurdum bilmiyorum..
(39 puan)
Aynen canım öyle doğumdan da çok korkuyorum bir buçuk sene oldu doğum edeli yeni yani oğlum küçük napacam bilmiyorum kafayı yicem benim hamileliğim çok zor acillik oluyorum doğumum zor hiç bilmiyorum canım bana akıl verin
(2,095 puan)
Ah.. sizi çok iyi anlıyorum ben gerçekten ama kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş..Allah yar ve yardımcınız olsun dua edeceğim ama eğer baş etmekte sıkıntı yaşıyorsanız bi psikiyatra gidin ben sakinleştirici kullanıyorum belki size de başlanır en azından bi sorun, bi deneyin.
(39 puan)
Aynen canım salı günü randevum var zaten söyleyim belki hap falan verir bununla ilgili

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
1 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatma Nur SA (87 puan) sordu

652,098 soru

3,431,576 cevap

4,264,356 yorum

184,305 üye

...