0 oy
124 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
Kızlar Meryem Ana otu aldırdım şuan 37 haftalığım sancı başlayınca mı suya koyucaz bide sıcak su soğuk su mu ne kadar durcak bazıları içilmeli diyor bazıları içilmese de olur diyor ilk gebeliğim sizce? 
Gebelik haftası 37+0

5 Cevap

0 oy
(53 puan)
Ben denedim ot açıldı ben açılmadım suni sancı verdiler açılmadım en son sezeryan:)
(115 puan)
Aynen bende suya koydum suni sancı verdiler 12 saat sonra doğum yaptım zor oldu baya
-Reklam-
0 oy
(98 puan)
Ben hastaneye yatıp sancılarım başlayınca koymuştum suya, hiç içmedim suyundan sadece gözümün önünde cam bir fanusta durdu. Benim açılmam hızlı oldu hem de ilk gebelikte, ben psikolojik olarak iyi geldiğini düşünüyorum. Şimdi ikinci gebeliğim, devlette dogurucam eğer imkan olur da ayabilirsem yine goturcem ottan :) 
0 oy
(21 puan)
Suyunu icen oluyor evet ama onun okumasi varmiş okumasini yaptikdan sonra sifa niyeyine iciliyormus.bende suya koydurtmuştum ama suyunu icimedim  yanimda degildi  kizimda kullanmistim acilma olmustu ve cok rahat dogum yapmistim.
0 oy
(3,727 puan)
Doğum başladığı zaman onu suya koyuyosun dualar ediyosun suyu içmeye gerek yok canım. Doğum bitince de sudan çıkarıyorsun o kendi topluyo . Ben koydurmustum doğum esnasında 
0 oy
(90 puan)
Sancıların geldiğinde ılık içme suyuna koy normalde Meryem suresi okunuyormuş ama bilmediğimiz den görümcem bildiği bütün süreleri okumuştu biraz içtim ve odaya koyduk doğumdan çıktığımda sudan çıkardım doğumum çok kolay geçti iyilesmem de çok hızlıydı inanarak yaparsanız bence işe yarayacaktır ikinci dogumumda da yapicam Allah nasip ederse rabbim bı avazda sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin insallah

İlgili sorular

648,990 soru

3,419,536 cevap

4,250,756 yorum

183,441 üye

...