0 oy
75 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (116 puan)
Kızlar adana şehir hastanesinde sezeryan olan varmı varsa bana prosedürü detaylı anlatabilir mi gün nezaman alınır nasıl yol izleniyor sezeryan konusunda başarılı bir hastane mi 
Gebelik haftası 35

2 Cevap

0 oy
(11,254 puan)
valla acilden girip sezaryen oldum randevu işini falan bilmiyorum. doğum sıkıntısız oldu, doktor ve hemşirelerle.ilgili sıkıntı yaşamadım. temizlik görevlilerinden bir ikisi çok fenaydı. çarşaf değiştir diyoruz burun kiviriyordu öyle tioler var sadece. 

senin haftanda gidersen doktor sezaryen için gün verebilir. zaten 37-38 de oluyor planlı sezaryenlar
(11,254 puan)
canım iz kalsa bile o kadar aşağıda ki hani, bikini giysen görünmez. benim daha 7 ay oldu canım. 3-4 sene sonra bakmak lazım iz kaldı mı diye
(17 puan)
Sanci kanama ya da suyun mu geldi de acilden direk aldılar acaba bn nst ye giriyorm sancı falan yok
(11,254 puan)
kanamam oldu canım. gebelik zehirlenmesi yüzünden erken doğum yaptım
(8 puan)
Mrb cnm doktorun kimdi bide spinalmi oldun ben belden iğneden çok korkuyorum hissederim diye geceleri rüyama giriyor artık  nasıl memnun musun sonradan bel ağrısı felan kaldımk
(11,254 puan)
Ümmühan hanımdı sanırım doğumu yaptıran doktor. çok stresli bir şekilde olduğumdan tam hatırlamıyorum. spinal oldum evet. doğumdan sonra bel ağrısı oldu bir süre ben de sırt ağrısı da oldu ama sezaryen kaynaklı mi bilmiyorum. yaptığım yerden kalkamıyordum, eğilip bebeği kucağıma alamıyordum ama bu 3-4 aylıkken oldu ne öncesinde ne de sonrasında olmadı. şimdi bebeğim 7 aylık uzun bir süredir bel ağrım yok. çok eğilirsem oluyor  o da herkeste olabilir

ameliyat esnasındaki ağrıya gelirsek benimki acil olduğundan mı bilmiyorum hani belki beklemek istemdiler o yüzden, bir miktar acı hissettim.
kimsenin gözünü korkutmak istemem ama öyle inanılmaz bir acı değil ama hissettim yani. bebeği çıkarttıktan sonra plesantayı çıkartırlarken çekiyorlardı, burada bir miktar acı hissettim, bebeğimin ağlama sesini duyunca hepsi bitti. (ablama sormuştum o hissetmediğini söylüyor, iki sezaryen oldu o)

kesilirken falan acı yoktu yani. bir de ben sezaryenın bu kadar kısa bir operasyon olduğunu bilmiyordum. hemencecik bitti.
yalnız bebeği göstermedikler bana, beklemiştim doğunca kaldırıp gösterirler belki diye ama büyük ihtimalle küçük diye göstermediler.
-Reklam-
0 oy
(17 puan)
Merhaba kizlar Bnde şehir hastanesi ne gidiyorm orda doğum yapicam inşallah bn 36 haftalık Ken gitmistim gün alamadım defter dolu dediler 38 im bugün yine gittim şu an bı sıkıntı yok dedi 1 sezeryanim olduğu için 1 hafta daha bekleyebilir dedi haftaya salı inşallah direk gidicem doğuma alicaklar.
(116 puan)
Bugün 38 olmana rağmen gittiğin halde gün vermediler mi hangi doktor canım
(116 puan)
Neden gün vermemişler ya

649,006 soru

3,419,571 cevap

4,250,801 yorum

183,443 üye

...