0 oy
99 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
kapalı
Kızlar merhaba. 23+5 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Yani ara ara böyle çok yavaş kıpırdama gibi oluyor ama öyle tekme hareket hissetmiyorum. Bugün doktorum iri bebek olduğunu ve bu yüzden geç hissedebileceğimi söyledi kız bebekler daha geç oynar dedi. Aranızda bu gibi durum yaşayan var mı acaba? 
Gebelik haftası 23+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(441 puan)
Benim erkek yirmi hafta oldu önden gidiyor ama bende sadece içimde bazen minik böyle kiprasmai desem yada bişey böyle su baloncuğu varda içimde kipirdiyormis gbi mı desem öyle bir his gibi hissettim oda bir dakika anca sürdü durdu yani sürekli olmadı. Gün içinde böyle iki üç defa yaşadim o kadar az az .
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Benimkinı 16.haftadan berı hıssedıyorum. bugun 22 haftalık oldu cok fena tekme ve hareket var durmuyor midemi asırı bulandırıyor eksıyor.gece hele daha kotu uyku falan uyutmuyor.ılkınde boyle bısey yasamadım daha gec hıssetmıstım

649,353 soru

3,420,939 cevap

4,252,599 yorum

183,524 üye

...