0 oy
105 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (147 puan)
Selam anneler 28 haftalığım progestan verdi doktorum. Fitil şeklinde kullandım lakın aşırı vajinal kaşıntı yaptı doktorumla görüştüm alerji olabileceğini ama birde oral olarak almamı söyledi. Başına gelen var mı ?
Gebelik haftası 28/2

3 Cevap

0 oy
(52 puan)
Aslinda progestan terkibli haplar genellikle oyle oluyo bende kulaniyodum kasinti yanma veriyodu akdikca 
(147 puan)
Oral olarak mı aldınız yoksa fitil şeklinde mi ?
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Ben fitil olarak da kullandim oral da fitil kasınti falan ypmadi bnde ama oral olarak kullandığm dönmlerde  4 5 sene önce kullanmistm  felaket bir baş dönmesi ypmisti bayilcak gbi olup hastanelik oluyordm doktor yan etkileri demisti o zmnlar oral kullanım icn bilgn olsun yan etkilerinde var galiba
(147 puan)
Başka bir ilaç başlamadılar mı? Alerji filan dedi almaya çok korkuyorum bebeğe veya bana bir şey yapcak diye
(35 puan)
Sonradan kesmislerdi igne oluyordum bu gebeligmde de ilk aylarda fitil olarak kullandim bi sorun olmadi eger oral olarak aldign zamn sorun yaşarsn doktoruna syle ignede verebilir tabi uygun görürse ama ağızdn yatmadn önce almani tavsiye ederim insallah saglikli sihatli bir sekilde yavrularimiza kavuşuruz :)
(147 puan)
Sağ olun inşAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız. Dediğiniz gibi gece attım baya uyku yaptı ama bunuda şükür :)
0 oy
(1,200 puan)
Hem ağizdan hem fitil olarak kullandım ayrı dönemlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım ağzından alınca uyku halim oluyordu o kadar fitil yatarken ellerimi tertemiz yıkar uzanır öyle atardım 
(147 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için ağızdan aldım şimdi. İnşAllah tekrardan bir sorun yaşamam her şey bebeklerimiz için :')

648,312 soru

3,417,195 cevap

4,247,934 yorum

183,264 üye

...