0 oy
93 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Selam hanimlar sali gunu 13+2 (adet tarihime gore ) doktora gittim ikili test icin doktorum 13. Haftada yapalim dedi. Fakat bebek 14 kusur haftalik cikti. Test yapilamadi. Tarama testi zaten benim icin cok elzem degil fakat merak ettigim su ki. Ultrasonda plasenta previa gordu. Bebegin esi asagida duzelmezse normal dogum yapamazsin dedi. Bebek buyuk esi asagida bi sorun yasar miyim basina gelen var mi? 
Gebelik haftası 14

4 Cevap

0 oy
(798 puan)
Canim bende 18 haftadan beri aynı sekildeyim evet yukarı cikmazsa  normal doğum risk li oluyor ama senin daha çok erken yukarı çıkar korkma ama eğilip kalkma çok fazla yürüme bol bol ayaklarını uzat yat tek çözümü dinlenmek zaten senin suanda ağrı yapuyormu bilmiyorum  ama 28 haftadayim  18 haftada öğrendim aşağıda olduğunu  5 dk dan fazla ayakta kalamıyorum hemen ağrım oluyor  benim 3. Gebeligim 2 sezeryanim var onun için ben çok önemsemiyorum ama yukarı çıkmaya başladı dendi bana son kontrolümde  
(18 puan)
Herhangi bi agri leke vs olmadi simdiye kadar. Insallah da olmaz. Sadece arada bebegin buyumesiyle alakali minik minik kasik agrisi var onun disinda pek bi rahatsizlik yok. Insallah duzelir de zamaninda normal dogum yaparim. Tesekkur ederim yorumunuz icin.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Benimde 3. Cocgumda oğlumda öyleydi ve sezeryan olmak zorunda kaldım hemde erken doğum yaptım ..çok fazla kanamam olmuştu .acil ameliyat olmam gerekiyordu .oğlum da 28 gün küvezde kaldii .. sonra sağlıklı bir sekilde aldım kucağıma .. 
(18 puan)
Cik sevindim sizin adiniza Allah bagislasin evlatlarinizi.
0 oy
(45 puan)
Kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır ve yorucu işleri kesinlikle yapmamalısınız. Doktor demiş olmalı ama cinsel birliktelik yasaklanır çünkü kanama riski çok yüksektir. Daha küçük olduğu için yukarıya çıkma ihtimali çok çok yüksek. Ama yukarı çıkana kadar dikkatli olun... Sağlıklı gebelikler diliyorum 
(18 puan)
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Zaten bi susuk oykum oldugu icin cinsel birliktelige biz hic kalkismasik doktora bile sormadik. Herhangi bi rahatsizlik hissi yok umarim zamanla duzelir. Ev islerini esim yapiyor zaten kayinvalidemle birlikte. Calisiyorum o bazen biraz yorucu oluyo izne cikmayi 4 gozle bekliyorum.
0 oy
(91 puan)
Bendede aynı sorun vardı canım bnm hamilelegmn başından beri cokkk siddetli agrilarm vardi bu kadar erken dönemde ndn böyle ağrı cektgmi merak ediyordum ilk hamileliğim bide bilgisizm 23 haftamda ogrendm detayli da sonrasnda özel ihtiyaclarm disinda hiç ayağa kalkmadm zaten yuruyemiyrdm agridddan hiçbir iş yapmadm egilip kalkmadm iliski zaten kesinlikle yasak benim çok ağrılı geçiyordu 28 haftamda biraz kanamam oldu progestan kullndm ve eşim her gün bebek yağıyla karnıma sürekli masaj yaptı 33 haftamda bebeğin eşi yukarı çıktı ve Dr. Normal doğum engel değil artık dedi şükür şimdi 37 haftalık olduk o agrilarm kesildi şimdide bebeğin buyumend kaynakli ara ara bel kaşık agrilarm basladi binada şükür doger agrilarn yaninda bu hiç bile seninde haftan DHA çok erken dikkat edersen mutlaka ki çıkacaktır yukarı benimki çıktıysa senin herturlu çıkar Bnm kan grubum 0(-) çok skntiliydi benimki doktorlar şiddetli kanaman olursa durduramayiz diyorlardı sende dikkarlt edersn onlmini alirsan sorunsuz bir şekilde doğumun olur insAllah ALLAHim bütün bebisleri sağ saglim annelerine kavuştursun.(biraz uzun oldu hakkınızı helal edin)
(18 puan)
Icime su serptiniz. Size de cok gecmis olsun. Umarim dediginiz gibi sag salim aliriz bebislerimizi kicagimiza.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
6 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Havva79 (3 puan) sordu
0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
8 Şubat Doğum kategorisinde Dilan..a (6 puan) sordu
0 oy
1 cevap 60 göst.

648,792 soru

3,418,901 cevap

4,249,808 yorum

183,382 üye

...