0 oy
150 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (665 puan)
Kızlar 2 gündür vajina bölgemde sanki böyle baltayla ortadan 2 ye doğru ayrılma varmış gibi ağrıyor  böyle  hareket ettikçe sanki bıçakla daha acıyor acaba çatımı artıyor  annem bana sorma ben şimdiye seni doğurduğum için bilmiyorum diyor ananemde doğuma hazırlanıyor çatın ayrılıyor diyor hafif şekerim sınırda onun dışında herhangi bir tansiyon yada başka sorunum yok bir süredir kabızlık şikayetim vardı ama onun içinde ilaç alıyorum mecburi  doğumum sizce yakın mı hiç çeken varmı? 
Gebelik haftası 33+6

1 cevap

+1 oy
(4,555 puan)
Çatı kemiği ağrısı galiba dediğiniz şey. Bu haftalarda, hatta bazen daha erken başlayıp doğuma kadar devam ediyor. Sağa sola dönerken, oturup kalkarken çok acıyor. İnsanın penguen gibi yürümesine sebep oluyor. 
(4,555 puan)
Anneanne maşallah gününü de söylemiş çok tatlı :) Erken doğuma sebep olsaydı ben de sezeryanı bekleyemezdim herhalde. 38+4 de doğum yaptım. Çok çektim o ağrılardan siz yazınca o yürüyüşler geldi aklıma paytak paytak :)
(665 puan)
Ananem  2 ölü 7 doğum yapmış zamanında  annemde 30. Haftada beni doğurmuş  annem ben bilmiyorum  çünkü yüksek tansiyonla sen doğdun ananene sor diyor eskiden bir kadın 37 yi görmezdi doğumda şimdi 40 diyorlar bu gidişle 1 seneye çıkacak harelde  diyor ananemler  hatta 37. Haftayı gördümü kız okula yazdıracaksınız doğduğunda harelde diye dalga geçilirmiş beni  30 da doğmama rağmen küveze bile sokmamış hastane ertesi gün çıkarmışlar beni 2 kilo 200 gram doğmuşum
(4,555 puan)
Maşallah. Büyükler candır, çoğu söyledikleri kulak ardı edilmemeli diye düşünüyorum. Geçenlerde de yaşlı bir teyzeye sordum hamile olduğunuzu nasıl anlardınız diye, tarlada çalışırken karnımızda bir şeyler hareket ederdi, hamileyim herhalde bebek oynuyor derdik, ordan da doğuma giderdik diyor. Benim anneannem de 14 doğum yapmış, 9 u sağ. Doğumu da tavana astığı bir ipe tutunarak ıkına ıkına yaparmış. Eskiden çok zor şartlarda yaşamışlar ama sağlıklılarmış ki 80-90 yaşını buluyorlar maşallah. Ben daha bu yaşta onların yaşında gibiyim. Seni favorilere aldım canım merak ettim doğumun anneannenin tahmin ettiği zamanda mı olacak :) Ellerinden öp benim için.
(665 puan)
Yok ananem benim daha genç 65 yaşına bu sene girdi daha ben doğduğumda 38 yaşındaymış ben ilk ve en  büyük torunuyum  evlenene kadar annemle beraber ananemde yaşadık  dedemde 2017 de vefat etti oda 40 yaşındaymış ben doğduğumda annem hep ben 40 ı geçtikten sonramı anane olucam annem gibi olmak istiyorum derdi bende millet senin yaşta çocuk doğueuyor sen benim başımı ne yakıyon derdim ben tek kardeşim anne tarafından o yüzden annem torunda torun tutturdu içten bir dua etmiş o gün akşamına görücü olarak kör randevuya birini ayarladık çıkarmı biri dedi ama nasıl ağladım  sonra birşekilde kabul edip aldık başımıza belayı  ilk çocuğum benim 4. Yılıma girdim annem 43 yaşında 44 üne merdiven dayadı ha bizde normalde kız erken evlenir ben 22 ye kadar dayanabildim normal evlilik yaşı maksimum 20 kızın adını evde kalmış diye çıkartırlar memleketten biri olsaydı
(4,555 puan)
Ben geç evlendim, hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biri de geç evlenmektir. Benimle aynı yaştaki arkadaşımın çocuğu üniversiteye gidiyor, ben ise bir hala bir bebek sahibi olmanın hayallerini kuruyorum. Kendi durumum da üzüyor beni. Annemin yaşı 63, babamın yaşı 70 daha torun göremedi kucakları. Onlar için de çok üzülüyorum..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.

649,175 soru

3,420,220 cevap

4,251,560 yorum

183,477 üye

...