0 oy
289 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (204 puan)
kapalı

image

sizce bir bilgisi olan var mı 
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: kocanızla ilgili soruları sohbet bölümünden sorabilirsiniz, burası gebelere ait!

2 Cevap

0 oy
(501 puan)
Gebelikle ilgili değil bu soru kapatilsin
-Reklam-
0 oy
(1,931 puan)
Bacım hasta mısın sen? Ya gebelik uygulamasında kocanla ilgili paylaşımlar görmekten sıkıldık artık. Ayrıca şu Google'a doktor muamelesi yapmaktan vazgeç artık ya! Bir doktora gidersin sonuç alamazsın, başka bir doktora daha gidersin yani kafandaki sorulara Google'dan değil, doktorlarla cevap bulursun. Akşama kadar elinde telefonla Google'dan hastalık seçilmez. Allah sana acil şifalar versin, karısı tarafından zorla kanser yapılmaya çalışan kocana da sabırlar diliyorum. 
(204 puan)
Ya ne alakası var senin eşine bişey olsa üzülmez misin sen düşünmez misin arastirmaz mısın
Biraz kendini karsindakinin yerine koy yaa evet burayı sıkıyor olabilirim biliyorum sürekli sürekli soruyor olabilirim ama bu benim sorunum demek ki benim de psikolojim buna yatkın elimde olan bir şey değil ben dalga geçmiyorum evet doktora gidiyorum tabii ki doktora gidip sonra buraya soruyorum o kadar da s**** değilim herhalde yani gerçekten artık var ya sıkıldım ya doktora gidiyorum bunu bunu istediler başından böyle bir şey geçen var mı diyorum kendiliğinden uydurmuyorum bunları interneti araştırdığımla teşhisi koymuyorum doktora soruyorum bunu ben biz belki bu zamana kadar 20 tane doktora gittik ya 20 tane kalkıp diyorsun ki doktora gitmiyorsun orada burada araştırıyorsun buraya sürüyorsun nereden biliyorsun ki nereden biliyorsun sen ister misin senin eşinde bir şey olsun ister misin bir şey çıksın ama bak bir gün sen de böyle duruma gelirsin sorarsın sormakta bir şey yok ki belki başında geçmiş biri vardır burada belki birisinin içini rahatlatacak tamam burada biri bir şey söylerse ben doktora gitmeyi kesmeyeceğim tabii ki doktora gideceğim yine ama yeter lütfen artık beni de anlayın...
(1,931 puan)
Biz seni anlıyoruz da sen uygulamanın amacını anlayamadın bir türlü! Yasak olduğunu bile bile defalarca buraya kocanla ilgili şeyleri atıyorsun, sohbet bölümünden yazıyorsun zaten. Orada yazıyorlar sana ama bir türlü tatmin olmuyorsun, yasak olduğu halde gelip bir de burada paylaşıyorsun. Uygulamanın adı hamilelik takibi, kocan da hamile değil. Değerlerinde sorun var, Allah acil şifasını versin. Ama buranın da gebelik uygulaması olduğunu bi idrak et artık!
(11,261 puan)
nazlı kocanın sorunlarını bebek bakımı ve gebelik bölümünden soramazsın!

İlgili sorular

649,320 soru

3,420,785 cevap

4,252,416 yorum

183,518 üye

...