0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
6 haftalık hamileyim vajinal akıntım geliyor normal mi
Gebelik haftası 6.

3 Cevap

0 oy
(501 puan)
Gebelik boyunca normal rengi ve kokusu değişirse doktora başvurun 
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan)
Kokulu ve renkli olmadığı sürece problem olmaz canım. Yeni hamilelik olduğu içinde normal adet dönemine denk geldiğin tarihler arası ağrı akıntı olabiliyor. Benim kokusuz renksiz bazende beyazımsı akıntılarım vardı bütün hamileliğim boyunca ama sorun yoktu.
(1,541 puan)
Kokuluysa büyük ihtimal enfeksiyondur. Başka belirtiler varsa zaten doktor kontrol edip ona göre değerlendirir durumu canım, bu durumlarda net konuşmamız doğru olmaz.
(176 puan)
Benm. De akıntı var afedersin kokusu oluyor kendimden bile tiskiniyom acaba sağlık ocağına tahlil versem sonuç çıkarmı ama idrarda yanma falan yok ama rengi bulanık cokkk özür dileyerek anlattım kb randevu aldım hastahaneye iptal ettiler
(1,541 puan)
Ne kusuru canım, birbirimize yardım etmek için burdayız. Hastane iptal ettiyse en yakın zamanda sağlık ocağına git tabi yardımcı olurlar.
(176 puan)
İnşallah haftaya giderim çünkü 2hamişeligimde böyle bişey yaşamadım bu 3cü gebelik birazda riskli gebelik eşi aşağıda diye... sağlık ocağıda çok tınlamıyor gibi yani uzakta baya tahlil veriyom sonuç refarans dışı diyor ama doktor diyor kötü çıksa ararız diyorlar arama yapmıyorlar bu sefer derim sıkıntı olursa arayın diye... hamilelik sonuçta enfeksiyonda erken doğum belirtisi oluyor
(1,541 puan)
Tabi göz ardı edilmemesi gereken bir durumun var, geçmiş olsun. Sen yine hastaneden de randevu al doktoruna görün, niye iptal etmişler hamilesin sonuçta.
0 oy
(2,076 puan)
Hamilelik belirtisi odur zaten, renksiz, kokusuz bir beyaz akıntı normaldir ve bu doğuma kadar da artarak ilerler. Mantar enfeksiyonu ile karıştırmayınız.

İlgili sorular

648,280 soru

3,417,060 cevap

4,247,830 yorum

183,253 üye

...