0 oy
146 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,203 puan)
Kızlar iki gündür çok afedersiniz idrarımda kötü ağır bir koku var,Bebekle alakası var mıdır bunun,sürekli idrar tahlili veririm ayda bir hiç enfeksiyon çıkmadı ona rağmen sarı akıntım oluyor hep,şimdi hem yoğun kremsi sarı akıntı,ve pis kokulu idrar oluyor sebebi nedir bilen var mı? Mart 6 randevum var ama korkuyorum hiç böyle bir şey olmamıştı. 
Gebelik haftası 20+6

6 Cevap

+1 oy
(2,359 puan)
Canim idrar yolu enfeksiyonundan ötürü de koku yapabilir idrar testi ver istersen baktır bol bol su içerek özel yerini temiz ve kuru tutarak da enfeksiyonu atabilirsin varsa eğer 
(1,203 puan)
Vericem 6 sında canım ama hamileliğin başından beri böyle bir şey yoktu korktum biraz sorayım dedim.Su günlük 1 litre anca icebiliyorum belki yetersiz kalıyordur artırmak gerekiyor suyu haklısın.
(2,359 puan)
En az iki buçuk litre icmen gerekir canim enfeksiyonu geçirmek için de vücudun içinde :)
(1,203 puan)
Ayy biliyorum da vallahi hamilelik öncesi günlük bir bardak bile içmeyen insandım anca bu kadar çoğaltabildim ama mecbur içicem artık en azından 2 litreye çıkayım,teşekkür ederim yorum için:)
(2,359 puan)
Ne demek canim benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(550 puan)
Suyu fazlaca iç bakalım hem rengi berraklasir hem koku olmaz . Az sudan olur
(1,203 puan)
Evet suyu fazla içemiyorum hamileliğin başından beri böyle ama hiç olmuyordu başladım suyu artırmaya bakalım düzelir inşallah.
(550 puan)
Bir an da farkeder fazlalastirinca ki İçmen gerek hem şimdi hem doğum sonrası süt için alışınca içersin zaten alıştır kendini susamayı beklemeden
(1,203 puan)
Evet haklısın su tüketimini artırmam lazım kesin enfeksiyon olmuştur hemen zarar vermez demi bebeğe.
(550 puan)
Enfeksiyon her zaman sorun olur ama hamilelikte daha sıkıntı erken doğuma bile sebep. Ağrı kaşıntı vs yoksa yoktur belki enfeksiyon varsa bile su temizler hemen cogalt farka bak
0 oy
(42 puan)
Bende de böyle olmuştu. idrar yolları enfeksiyonu yaşadım hep zaten hamilelikten önce de . Ama hamilelikte dikkat etmek lazımmış. Ben koku ya da sızı farkettiğim anda bol su içiyorum hemen etkisini gösteriyor . Normalde de en az 2 lt için .büyük bardaklar kullanıyorum ben onlarla içtiğimde çok zorlanmıyorum belki siz de öyle içersiniz. Devam ederse de hemen doktora gidin benim doktorum aksatma demişti. İlaca gerek kalmadan su ile geçirmiştim 
(1,203 puan)
Yok ihmal etmem asla korktum zaten. ayın 6 sında randevum var vericem idrar tahlili,bol su içeyim bundan sonra haklısın teşekkürler :)
0 oy
(2,076 puan)
Hayatım idrar enfeksiyonu yapar onu, kendini sakın susuz bırakma, idrar da yoksa vajinada vardır enfeksiyon, bol bol su iç, eğer susuz bıraktıysan kendini idrar rengin de sarı olur. Ben her gün 2 bardak ayran içiyorum, her gece uyumadan önce ayran iç hem kan şekerini düzen de tutar hem de enfeksiyonuna iyi gelir.
(1,203 puan)
Kuzum ne bileyim korkarım sürekli idrar tahlili yaptırırım,akıntı kaşıntı vs olduğu halde enfeksiyon çıkmıyor bende şaşırıyorum,vericem 6 sında tekrar idrar tahlili bakalım bu kez ne çıkacak.Bol su içmeye çalışıcam artık haklısın balım,Ayransız yoğurtsuz günüm yok zaten canım bol bol içer yerim,sorun suyu az içmemde galiba..
(2,076 puan)
Bende de akıntı kaşıntı vardı enfeksiyonlarım temiz kafama takmayı bıraktım artık, bol su içtim düzeldi, ebe vajinal enfeksiyondur dedi. Düzelince çok kafama takmadım. Su su su herşeyin başı bir de ayran yoğurt bol bol tüketmen çok iyi ileri de dişlerin ağrımaz en azından.
0 oy
(3,680 puan)
Aynı şikayetler bende de vardı son verdiğim tit ve kültürde enfeksiyon çıktı. Antibiyotik başladık hatta doğuma az kaldı ağrım olduğu için 
(1,203 puan)
Geçmiş olsun canım sağlıkla al kucağına.Bende vericem randevu günüm gelsin. Kesin bende de çıkacak çünkü normal değil bu hiç olmamıştı şimdiye kadar.
(3,680 puan)
Aminn canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Sana da geçmiş olsun :)
0 oy
(98 puan)
Benmde 22. Haftada oldu. Bana vajinal fiitl verdiler gecti
(1,203 puan)
Anladım canım normal o zaman hamilelikte,bende idrar tahlili vericem bakalım çıkarsa bana da verir fitil gecer insallah.
(98 puan)
Yani bazılarımızın başına gelebiliyor. O bölge kuru kalmıyor ya da terliyor vs bunlar da enfeksiyon yapıyor, korkmayın 3 gün fitil ile her şey çözüldü şahsen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
9 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yesimdeniz (137 puan) sordu
0 oy
5 cevap 552 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.

648,279 soru

3,417,055 cevap

4,247,820 yorum

183,253 üye

...