0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (100 puan)

image

merhaba kızlar 24 haftalık hamileyim etrafmdakı herkes karnımın aşağıda olduğunu ve çok küçük olduğunu söylüyorlar o kadar duydum ki hatta kendimde inanmaya başladım ki karnım neden büyümüyorrrr. Karnımın aşağıda olması sorunmu? 
Gebelik haftası 24+5

4 Cevap

0 oy
(114 puan)
Herkes birsey konusur kimseye bakma 27 +3 um karnım bu gebelikte çok ilk gebelikte yoktu ve bu kişiden kişiye değişir hiç takmadım ben kiminin iç karni geniş olur annem doğuma girdiğinde karnı senin kadarmış:)
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
Valla Bnmde öyleydi çok taktım artık bizim kızlar herkes öyle diyordu bana karnm çok aşadaydı bnmde büyütüyordu ama doktor gelişimi kilosu çok iyi demesine rağmen taktm 32 haftalık 29 haftalarda git gide yukarı çikti ve şuan tam yuvarlak oldu büyüdüde bnce sıkıntı yok 
0 oy
(2,095 puan)
İnsanlar.. ay delireceğim bugün bu sayfa neden böyle :) insanlar konuşur, karnınız aşağıda ise ne olurmuş mesela onu sorun. Size bir şey diyim mi, 24haftamdan 30a kadar, "karnın hiç yok, iç karnın mı büyükmüş, neden çıkmadı karnın" sorularına inat bebeğim haftasından 3 hafta önde iri ve kilolu bebek. Böyle alenen söylemem haset insan çok bu post altına yazasım geldi. Bebeğinizin gelişimi güzel ve iyiyse eğer, karnınız bırakın çıkmasın, 33 haftalığım karnım çok yok o kadar rahatım ki, 30dan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın, tek başına ayakkabı giyebileceksin, rahatça uyuyup dönebileceksin, çok ağırlaşmayacaksın. Bir de sanırım bebeğin erkek, erkek anneleri karnı daha aşağıda olurmuş ama bu hurafe mi bilmiyorum. Erkek benim bebek, aşağıdan yukarı çıktı şimdi alt karnım boşboş ve yırtık o kadar aşağıda kaldı yani..
0 oy
(52 puan)
Canım ben ilk hamileliğimde 30 haftaliktim.her kes diyorsu 4 aylık varsın ben her hastaneye gittiğimde bebeği. Bacak boyu çok kısa karnı çok şişik dendi benim boyum 1.57 olduğu için doktor boyun kısa bu yuzdend bebekte bacak boyu kısa dedi ben doğurdum benim oğlum 3 sandım vebeklere göre çok uzun ve 3 kilo 700 gram dünyaya geldiadlla benim oğlum şuan bile 19 haftalık goten herkese diyordum.oglum.2 buçuk yaşında   göbek büyüklüğü hiç onelmi değil ne güzel kocaman olsa.bebek dahami iri doğacak sanki küçük göbekler bebek hem irir hemde kilolu duguyor sen gönlünü ferah tut hamileleigin tadını çıkart milletin dediğine kolak ardi  etme 

İlgili sorular

651,604 soru

3,429,648 cevap

4,262,225 yorum

184,165 üye

...