+3 oy
922 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
kapalı
Yapmayanlar varmı 
Gebelik haftası 38+4
Kapatılma nedeni: Tartışmaya açık post

22 Cevap

–1 oy
(135 puan)
Ayyy inanılmaz yorumlar okuyorum ya, Aşı yaptırmadım sağlıklıyım falan filan. Zaten Aşı ilaç değil arkadaşlar bir çeşit bağışıklık sağlama aracı. Cahil gözüyle bakmak değil benimki ama ben Aşı ile ilgili kalıplaşmış, çok uzun yıllar boyunca uygulanan ve sonuçları öngörülen aşıların yapılması taraftariyim. Örneğin tetanoz aşısı 2. Dünya savaşında askerlere bile yapılıyormuş. Aradan 100 yıl geçmiş ve bu aşının koruyuculugu sonuçları vs. Hep biliniyor, tabiki yan etkisi varsa bunlarda görülüyor. Bu Aşı yaptırılır. Ama covid gibi 1 yılda hemen üretilen önü arkası bilinmeyen gelecekte neyi etkileyecegi bilinmeyen bir aşının yapılmasına bende karşıyım. Otizm vs. Bunla asilarin bir alakası olmadığını düşünüyorum. Otizim çok çok daha derin bir konu.
-Reklam-
–2 oy
(21 puan)
yeniden gösterildi
Ben sadece tek birşey soylicem kızamik vakalarının arttığı ve aşı olmayanların ağır geçtiği söylenen şu gunlerde , aşı olmayan çocuklarınızı bizim çocuklarımızdan uzak tutun lütfen. Zaten mikrop çok sizden gelecek mikrop a ihtiyacımız yok !!!
(1,942 puan)
Aşılarını yaptırmışsınız işte niye korkuyorsunuz ki!!? Yoksa yaptırdığınız aşının koruyuculuğuna güvenmiyor musunuz!!?
(230 puan)
Niye korkuyorsunuz ki aşılanmış işte sizinki bizimkilerden niye bulaşsın
(21 puan)
Hayır güveniyorum! Belki benim cocuğum hiç gecirmiyecek senin cocuğunda karşilaşana denk!!
(230 puan)
Eee aşı olup geçiren de var aşı olup hastalanıp bizimkine bulaştırmayacagının garantisi mi var?
(1,942 puan)
E hem güveniyorsunuz, hem korkuyorsunuz bu ne yaman çelişki! E o zaman aşınızın %100 koruyuculuğu yok ki hala bu korkuyu yaşıyorsunuz!!! Aşı yaptırdınız siz ya bir şey olmaz çocuğunuza rahat olun, korkmayın bu kadar ;) Aşı yaptırdığı halde aşısızdan daha ağır hastalık geçiren çocukları gördüysenız etrafınızda bizim gibi normaldir korkmanız.

İlgili sorular

+4 oy
6 cevap 350 göst.
0 oy
17 cevap 421 göst.
0 oy
14 cevap 357 göst.

652,473 soru

3,433,175 cevap

4,266,197 yorum

184,407 üye

...