0 oy
381 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (83 puan)
kapalı
Arkadaşlar 7 gün adet gecikmesi yaşadım spiral taktıralım bir yıl oldu bugün de test yaptım erken gebelik testim de tek çizgi sizce gebe miyim ne yapmalıyım kaçıncı gün testte çıkar bebeğim daha 1.5 yaşında
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevap

+4 oy
(108 puan)
Aynı sorudan daha kaç defa soracaksiniz test yapmışsınız çıkmamış işte aynı sorudan 3 tane sormak nedir sizden daha önemli soruları olan insanlar var .
-Reklam-
+3 oy
(1,232 puan)
Dünde aynı soruyu sordun canım,biz nereden bilelim hamile misin değil misin ? Dünkü postuna cevabı verdik zaten spiralle hamilelik mümkün mü diye evet mümkün ama çok düşük ihtimal birde geri çekilme ile de korunuyorsan %1 felan farklı sebeplerle gecikmissindir burada soracağına doktora git hamile değilse adet söktürücü verir rahatlarsın.
+1 oy
(476 puan)
Bak 7 gun gecikmissin erken gebelik yapmissin cikmamis tek cizgi demekki gebe degilsin
+1 oy
(74 puan)
Kız bi sakin ol bu kaçıncı post :) ilk hamileligin degilmis tek çizginin anlamini gayet iyi biliyosundur diye düşünüyorum. Ayrica 1 yıldır spiralle korunuyorum dimissin ama diger postlarinada baktim araliktan beri betana baktiriyosun. Düsük mü hamilemiyim diye sormussun sürekli. Kafa karistiriyosun??
(83 puan)
O postları eltim için atmıştım onun benle ilgisi yok da 7 gün adet olmayınca kafam çok karıştı
(74 puan)
Bi kac gün daha bekleyin olmazsaniz yine test yapin. Hakkinizda hayirlisi olsun
(1,939 puan)
Baya baya kendiniz açmış gibi de yazmışsınız. Eltim için soruyorum falan deseydiniz keşke.
0 oy
(2,411 puan)
Canim spiralle hamile kalanlar çok evet ama 7 gün gecikme ile tek çizgiyi görmüşsün burdan hamile olmadığını anlıyoruz sen en iyisi git kan ver hamileliğin olmadığını kararlastir daha sonra doktor uygun görürse adet söktürücü verir.
0 oy
(605 puan)
Aynı dert bendede vardı cnm bgn adet oldum bende sprial taktıralı 2 ay olcak ama gecikme çok yaşadım ben sprial taktıralı 

İlgili sorular

648,897 soru

3,419,238 cevap

4,250,380 yorum

183,415 üye

...