0 oy
117 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
Temmuzda 3 yıl olacak evleneli. Korunmayı bırakalı da tam 1 yıl oldu. Evlendikten 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim sonra korunmaya başladık 1 yıl önce bıraktık. Bırakır bırakmaz yine kimyasal gebelik geçirdim ve en son 1 kasımda yine kimyasal gebelik geçirdim. Kan değerlerim normal yumurtalıklarımda bir sıkıntı yok. Sadece kan pıhtılaşması olabilir dediler ve coraspirin kullanmaya başladım. Eşim daha 2 ay önce test vermeye gitti ve kruger testi 3 çıktı sonra ilaç kullandı ve bu sefer de 2 ye düştü. Eşim artık bu konuyu açma test yapmana a birşey deyip durma diyor. İkimizde 30 yaşındayız. Eşim bebek istediğini ama bu süreçten sıkıldığını söyledi. Oysa kendisi 2 kez doktora gitti. İlaç bile kullanmıyor. Bizim giib olupta gebe kalan var mı 
Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
(9 puan)
Kimyasal gebelik kötü  birsey değil benim doktorum sağlıklı sperm ve yumurtanin olduğunun  göstergesidir sadece altta yatan sebepler vardır dedi bende hipotroidi çıktı mesela sonrasında ilacımı yukselttik  1 ay sonra hamilelik  oldu yani önce kafanıza çok takmayın allahin izniyle en uygun zamanda zaten olacaktır kafaya çok taktıkca da olmuyor biraz stresten uzak durun . Kendinizi bebek diye de bogmayin kafanız rahat olmazsa oda etkiliyor. Ben kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım folik asit ve troid ilacımı düzenli kullanarak umarım sizde altta yatan sebebi  bulup rahat edersiniz.
(27 puan)
Canım bende kan pıhtılaşması eşimde de morfoloji bozukluğu çıktı. Ama ben coraspirin eşim de ilaç içmeye başladı bakalım artık inşallah olacak ama ne zaman Allah bilir. :))
(9 puan)
Altta yatan sebep belli olmuş sevindim en azından tedavisi var insallah tez vakitte gebelik haberlerini aliriz.
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan)
Canım eşin aslında en doğrusunu yapıyor kafadan atmak istiyor gebeliğin de en önemli şartlarından biri iki tarafında kafasından atmasıdır akışına bırak test alma gecikir sen dene test bende kimyasal geçirdim kaç kere bunlar doğal demekki hamile kalabiliyorsun öenmli olan bu kafadan da atmaya başladınmı olucaktır 
(27 puan)
Çok doğru canım bir ara yaptım umursamadım ama çevremden bebek haberi veya tavsiye açınca yine başa sarıyorum. İnşallah olacak biliyorum Allaha inanıyorum ama ne zaman Allah bilir :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
9 Şubat Hamile Kalamama kategorisinde Yigidinannesi (14 puan) sordu
0 oy
6 cevap 115 göst.

648,333 soru

3,417,266 cevap

4,248,037 yorum

183,270 üye

...