0 oy
210 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (217 puan)

Merhaba iyi akşamlar hanımlar 7 ay önce ilk doğumumu yaptım normal bir şekilde ve sonrasında 40ım çıktıktan sonra adet görmedim hiç yani 7 aydır adet görmüyorum fakat ben ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekelenme olmuştu yani yerleşme kanaması oldu ve yerleşme kanaması olduğu gün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı fakat kan verdiğimde hamile çıkmıştım düşük bir beta hcg değeriyle korunma yolu olarak geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ikindi akşam üzeri gibi kahverengi lekelenme oldu ve pembemsi açık kırmızı renginde akıntı vardı birkaç saat sonra kahverengi akıntımsı lekelenme tekrar oldu bu da dediğim lekelenmenin fotoğrafı hamile miyim sizce 

image

2 Cevap

0 oy
(4,622 puan)
Fotoğrafla bunu bizim anlamamız pek mümkün değil. Siz yine kan verin bence. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun. Gebelik düşünmüyorsanız ve sonuç negatif çıkarsa, yeniden endişe yaşamamak ve risk almamak için geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını unutmayın lütfen. 
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
Merheba. Bende iki doğumumdan sonra adet olmadım. Sonrasında yavaş yavaş adet başlarken böyle lekelenmeler şeklinde başladı. Sonra notmale döndü. Bence sizdede böyle bir şey. 

İlgili sorular

651,708 soru

3,430,048 cevap

4,262,678 yorum

184,201 üye

...