+6 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (311 puan)
kapalı
Ya bu cinsiyet tahmini için buraya sürekli yazanlar sizde hiç akıl fikir yokmu Allah aşkına Dr dediğine inanmayıp burdakilere sormak nedir ya burdakiler nerden bilsinler sizin çocuğunuz kız mı erkek mi diye bilseler zaten Dr olurduk hepimiz Artık sormayın şöyle soruları sizin yüzünden önemli olan şeyleri goremiyoruz !!!!!
Gebelik haftası 19+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

+2 oy
(43 puan)
Sonunda yalnız olmadığımı fark ettim. O kadar haklısınız ki KHD uzmanlığı için yıllarca okuyup işinin ehli olan doktorlara değilde burada hiçbir tıp ehliyeti olmayan kadınlara ilaç, ultrason görüntüsü, tedavi yöntemi soruyorlar. Ben çokça gebe hanımefendi tarafından buna karşı çıktığım için azarlandım. Sonra bıraktım artık insanları uyarmayı. Şu ilacı içsem bir şey olur mu kızlar, iç anacım iç hiç düşünme karnındaki bebeği, gerçi banane değil mi? Suçlu arsız olunca, haklı suçlu olurmuş. 
(311 puan)
Çok doğru valla ağzınıza sağlık
-Reklam-
+2 oy
(559 puan)
Kesinlikle katılıyorum bir cinsiyet mevzusu bir de cinsiyet değişir mi nefret ediyorum şu sorulardan.. Cinsiyet değişse ne olur değişmese ne olur.. Kız olsa ne erkek olsa ne.. Ne kadar saçma.. Evlat hasretiyle yanan bir dünya insan var biraz empati kurun yaa.. 
(311 puan)
Bende sinir oluyorum biri yazmış mesela Dr erkek dedi ama ben erkek istemiyorum bunu kız istiyorum bir tane oğlum var diyor ya sen şükür etsene rabbim sana aratmadan veriyor evlat evlattir gerçekten çok cahil insanlar var
(559 puan)
Biri değil kaç kişi yazıyor öyle ya inan şok oluyorum yok kızım var erkek istiyorum yok oğlum var kız istiyorum.. Şükürsüzler.. Rabbim vermese tırnağını bile yaratamazsınız.. Rabbim gerçekten evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin.. Şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki.. İnsanoğlu nankör..
(311 puan)
Çok doğru rabbim olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️
+1 oy
(559 puan)
Ya bugün ne güzel postlar görüyorum ağzınıza sağlık ☺
(311 puan)
Ahahaha tövbe yarabbim yaaaa hiç güleceğim yoktu valla :)))
(559 puan)
Aslında onlara da hak veriyorum başka işleri yok ☺
(311 puan)
:)) doğru
(559 puan)
Allah akıl fikir versin bu mübarek günde☺ hayırlı güzel ramazanlar efenim❤
(311 puan)
Amin inşallah canım sanada hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) ❤️
+1 oy
(476 puan)
Allah razi olsun bacimmm 5 haftalik keseyi koyuyo daha icine bebe yerlesip kalp atisi olacak mi belli degil bebenim sagligini isteyecegine cinsiyet soruyo birine boyle yazdim bana diyoki sanane ne kotu kalplisin diyolar ahahaha kendi kalpleri cok iyi masallah
(311 puan)
Gerçekten cahillerle uğraşması zor ya ne alaka siz mantıklı bir yorum yapmışsınız kötü kalpli mı oldunuz hemen Allah gerçekten akıl fikir versin
+1 oy
(109 puan)
Ohhhh beeeeeeeee ohhhhhhh ohhhhh ohhhhh
(109 puan)
Bel yanmam devam ediyor 39+6 haftalığım sizlamalar var ama özellikle belim yanar gibi ağrıyor
(559 puan)
Çok ayakta mi duruyorsunuz. Ya da soğuk alıyor olabilirsiniz ya da en kuvvetli ihtimal doğum belirtisi olabilir mi? Ben de 38+3 üm. İlk benim de..
(109 puan)
Hiç ayakta durmuyorum üşüttügümü de sanmiyorum bel yanmalarim zaten yeni yeni başladı yarın 40 haftalık oluyoruz ağırlaştı bebek hissediyorum o yüzden de olabilir
(559 puan)
Bir avazda kurtarsın inşallah Rabbim ❤
(109 puan)
Amin hepimizi inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 174 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
6 Haziran 2023 Hamilelikte Testler kategorisinde Gamzeek_ (2 puan) sordu
0 oy
4 cevap 237 göst.
20 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ssevgiiii (10 puan) sordu
0 oy
6 cevap 523 göst.
14 Ocak 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu

651,652 soru

3,429,866 cevap

4,262,482 yorum

184,177 üye

...