0 oy
115 göst.
Doğum kategorisinde (74 puan)
Slm kızlar. Pazartesi sezeryan olucam.daha önce ki dogumlarim normaldi. O yüzden sezeryanla ilgili pek bilgim yok. Bana cok cabuk toparlanmam we sütümün hemen gelmesi için önerileriniz war mı? Bide belden igne acıtıyo mu?
Gebelik haftası 38+3

3 Cevap

0 oy
(590 puan)
Belden iğneyi hiç hissetmiyorsun bile çabuk toparlanman için bol bol yürümen lazım dikiş yerlerinin kesinlikle nemli kalmaması lazım ve kendini üşütmemen lazım ben saat 4 de sezaryen oldum saat 10 da yürütmeye başladılar ve bir sonraki kalkışımda tek başıma kalkıp tuvalete gidebilmiştim. 
(74 puan)
Peki sütünüz ne zaman geldi. Açıkcası ya çok gelirse die düşünmeden de edemiyorum
(590 puan)
Doğumdan 2 gün sonra evde duşa girip çıkınca gelmişti ama benim sütüm hiç göğüslerimde durmuyordu hep akıyordu öyle olunca bebeğime hiç yetemedim mama takviyesi yaptım ama 18 boyunca da emzirdim aslında daha da emzirirdim ama hamile olduğumu öğrendiğim için emzirmeyi bıraktım.
(74 puan)
Anladım canim tesekkür ederim yorumlarin icin
-Reklam-
0 oy
(1,201 puan)
Belden iğne hissetmiyosun hiç sadece sakin ol ben panik yaptım diye ayaklarım titremeye başladı korkuttular sezeryandan 10 gün o ayağımı çekemedim sakinleştirici yaptılar sütum pomba sayesinde iki üç saat sonra hemen geldi el pombasi almıştım tabi ilk çocuk ufacık biseydi şimdi lansinoh aldım manuel yine daha büyük ucunda biberon olan sagdikca gelecek canım bol sıvı tüket kahve iç iki günde ayağa kalkarsın en kötü ağrıların oluyor parol iciyosun en fazla totalde 10 gün ağrılar sonrasında gidiyo işini herseyi yapiyosun süt gelmezse pombada ılık ılık goguslerine su dök masaj yap gelecektir ❤️ sağ salim inşallah bebeğini kucağına al 
(74 puan)
Amin canim insallah tesekkr ederim yorumun için
0 oy
(2,571 puan)

İğne acısını hissetmiyosun saniyelik birşey oluyo ve drek masaya yatiriyorlar. Olabildiğince sakin olmalısın kendini kasarsan stres yaparsan zaman güzel gecmeyebilir. Korkulacak inan birşey yok 15-20 dakika bilemedin 30 dakikada odana alınmış oluyorsun ve bebeğini hemen kucaklayabilirsin Allah'ın izniyle :)) sezeryandan sonra gaz sancısı problemi oluyor gaz çıkarmadan eve gondermiyorlar diye biliyorum her hastanede bir mi bilemem tabi bunun için bir iki bardak rezene icmeni öneririm bende baya baya işe yaramisti. Ve ayaklarını hisseder hissetmez yurumeni tavsiye ederim ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanıp evine gidebilirsin bebisinle :) ben ilk gebeligimde 12.05 gibi doğumdan çıktım akşam üzeri ayaklarımı hisseder hissetmez ayaklandım zar zor yuruyebildigim kadar yürüdüm eğer ağrım sancım var deyip yatarsan inan çok geç toparlarsin ama ayaklarını hisseder hissetmez ayaklanirsan ve çok çok yürürsen hemencecik toparlanabilirsin ben 2. Gün kendim sabahtan akşama ayaktaydim desteksiz yürüyordum 3. Günde hastaneden çıktık şükür birde bazı annelerde sezeryandan sonra hemen süt gelmeyebiliyor hem sağma makinesini kullanıp hem bebeğini sütün gelmese bile emzirirsen bebeğin ve sağma makinesi süt kanallarını açacağı için Allah'ın izniyle sütun gelir. Ben doğumdan çıktığımda şükür sütüm akıyordu ama benimde 3. Aydan sonra sütüm çekildi ne yaptıysam da gelmedi belkide hastanede bebeğime mama verdikleri için bilemiyorum çünkü bir öğün emzirip bir öğün mama veriyordum doktorum bu da sebep olmuş olabilir demişti ne yaptıysam da geri gelmedi malesef. Şimdi ikinci gebeligim bakalım nasipte varsa sağlıkla alayimda kucağımda inşallah sütüm de bu sefer bir gelir tam gelir insallah. Dilerim en az 6 ayına kadar bebeğini emzirmek nasip olur. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

(74 puan)
Amin canim tesekkr ederim güzel dileklerin için. Hepimiz sag salim alalim insallah bebislerimizi kucagimiza
(2,571 puan)
Amin canım ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

653,573 soru

3,437,448 cevap

4,270,840 yorum

184,693 üye

...