0 oy
83 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)
13+4 haftalığım sabah yataktan kalkmadan önce karnımın alt kısmında yumruk kadar sert birşey hissediyorum bu normal mi sizde de oldu bu acaba ama kalkınca geçiyor.. yarın randevum var yarına kadar meraktan heyecandan ölücem kalbini duymayalı bir ay oldu..
Gebelik haftası 13+4

1 cevap

0 oy
(2,091 puan)
Rahim işte, karnınızın altında yumru gibi durur, e annesi 13 haftalık küçük biraz ama onun kesesi var suyu var, göbek altınız da yumru gibi hissedebilirsiniz. 
(2,544 puan)
Valla İrem tebrik ediyorum post sahibi değilim ama güzel yorumun için. Kimi bu tarz postlara gazdır gaz deyip dalga geçer gibi bu haftada ne göbeği ne sertliği ne hissetmesi diyo valla seni tebrik ettim.
(2,091 puan)
Ay çok teşekkür ederim, hiç tecrübeli anne değilim, ilk gebeliğim 34 oldum ama bu tür göbek altında yumru hissetmeler tamam 8 haftalıkken falan biraz daha zordur 13 haftalık elin altında yumru gibi hissedilir hatta böyle yataktan kalkmaya çalılırken karın kasılır orada bile yumru gibi çıkar, tek başına bebek evet çok küçüktür ama bunun kesesi var suyu var büyüyen rahmi var, elinin altına gelir küçük küçük artık, gaz olmak için de bebeği büyük, dalga geçilmez ki he dese karnım çok çıktı ona bile he doğrudur iç karnı çok dardır derim valla her gebelik kendime hastır cinsiyet hariç hiçbir şey ile kolay kolay dalga geçmem neler neler oluyor hayatta. Ve bu durum da hissettiği de rahimdir, ay çok teşekkür ederim, gururlandırdınız beni.
(2,544 puan)
Valla inan böyle yorum yapanları görünce ben daha çok gururlaniyorum. Bazıları karşısındakinin hemcinsi olduğunu unutup dalga geçiyor resmen. Benimde iç karnım dar ilk gebelikte 12. Haftada yumru gibi çıktı karnım doktorum bizzat dedi iç karnin dar erken çıkar ama sadece bebekten değil rahim büyüyor kese var suyu var gibi gibi yani çevremdeki bazı hemcinslerim burası da dahil gazdır o o haftada karın çıkması imkansız vs vs hayır yaşamasam bilmesem eyvallah dicem de ben biliyorum ne olduğunu ne diye gelip gazdandır vs diyosunki. Şimdi yine hamileyim daha 11+6 ama doktorum yine iç karnın dar dedi (dogumumu yaptirdigim doktoruma gidiyorum yine) bunda da 12-13 gibi yumruk gibi çıkar artık demişti ki ben bugün farkettim çok minik böyle yumru gibi sağ karnımın altında bişey var yani çıkmaya başladı bile... Post sahibi değilim ama tecrübesi olmayan bir anne adayı olmana rağmen çoğu tecrübelilerden daha güzel daha saygili daha anlayışlı yorum yapmışsın minnettarım. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
(50 puan)
Amin ikinize de teşekkür ederim benim ikinci ama anne kaygısı işte bugün gittim gayet iyiydi bir kızım var nasipse birde oğlum geliyor inşallah çok sevindim yakında birde hissetsem❤️❤️
(50 puan)
Benimde iç karın dar altı ay gibi göbeğim çıktı gaz falan değil hamile göbeği işte
(2,544 puan)
Senin iç karnının darlığına göre yine geç çıkmış benim 12. Haftada yumurta gibiydi 16. Haftada biraz daha büyüdü derkeen 20. Haftada futbol topu gibiydim hele 30. Haftadan sonrası hiç yanii davuldum davul :D aman bebislerimiz sağlıklı olsunda az göbek çok göbek hiç farketmez bana. Benimde bir kızım var bakalım bu bebişim ne olacak :))  Sana da hepimize de sağlıkla sihhatle kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)
(50 puan)
Amin,,,
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 344 göst.
0 oy
5 cevap 727 göst.
30 Temmuz 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 1 anne adayi (144 puan) sordu

651,246 soru

3,428,250 cevap

4,260,762 yorum

184,074 üye

...