0 oy
210 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (114 puan)
9 haftalik hamileyim Dün aksam eşimle tartistik cok stresliyim aksamdan beri birsey yememistim yarim saat once yedim sağ karnimin kenarini sanki birsey asiliyor gibi birde sol bacagimda adet olacakmis gibi agrim var belimde agriyor bebegime birsey olur mu sizce neden boyle olmus olabilir 

2 Cevap

+4 oy
(2,117 puan)
9 haftalık bebek plasenta oluşmadığı için sizden beslenmez, kandan beslenir, yemek yememek sizi kötü duruma düşürür şuan sadece. 

Sinir ve stres de hayatın bir parçası, 8 haftalıkken anneannemi kaybettim, ölüm haberi yüzüme verildi, 7 gün cenaze işleri ile uğraştım stres ve üzüntü hayatın bir parçası ama bunu üst duruma kadar getirirseniz, bu da sizi etkiler doğal olarakta birbirinize damar damar bağlı olduğunuz bebeğinizin gelişimini de etkiler.

Eğer kanama akıntı var ise doktora gidiniz. Hayatta hiçbir şey bebeğiniz ve sizden önemli değil, bir şeyin sizi çok üzmesine izin vermeden önce "acaba bu duruma çok üzülürsem bebeğim etkilenir mi" önce onu düşünün. Eşimle kavga edeceğim ama 2 güne barışacağım absürt durum yoksa bu yüzden kendimi aç bırakıp stresle gelişmekte olan bebeğimi de önlemek istemem. Kanama lekelenme akıntı varsa direk doktora, söyledikleriniz de yerleşme ağrıları sa olabilir.
-Reklam-
0 oy
(476 puan)
Canim herkes tartisiyor esiyle ailesiyle akrabasiyla uzuluyor agliyor abartip kendine karnina bi zarar vermedigin surece sorun olacagini sanmiyorum ama ac kalmak tansiyonun vucut direncin icin iyi değil sakin ol Allahin izniyle bebegin iyidir illa suphen varsada acilden baktir bebisinin kalp atisina 

İlgili sorular

656,068 soru

3,446,796 cevap

4,281,940 yorum

185,342 üye

...